• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Bir gece ansızın gelebiliriz, hem de her yere

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümünde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Güney sınırlarımızı bir uçtan bir uca, 30 kilometre derinlikte bir koridorla güvence altına alana kadar mücadelemizin bitmeyeceğini buradan tüm dünyaya bir kez daha ilan ediyorum. Hep söylediğimiz gibi bir gece ansızın gelebiliriz. Hem de her yere gelebiliriz” dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

lkj

Ahmet . ahmeet " felaket tellalligini birak . memlekette disardaki kuffar dan cok daha fazla memleketin mahvu perisan olmasi için var gücüyle çalışan dahili gayri muslimler e sözün varmı???
  • 3 Yıl Önce

Ahmet

Şaşkın ördek gibiyiz ne yaptığımız belli değil Çünkü Her konuyu tek tek alıp diğer konulardan bağımsız olarak çözmeye çalışan bir kafa yapısı var Sayın Cumhurbaşkanının. Satranç üzerinden düşünürsek sadece yaptığı hamlenin amacını düşünüyor, diğer taşlara etkisini düşünmüyor. Sonra başka problemler çıktığında onlarıda tek tek aynı şekilde ele alıyor. Yani iyi bir satranç oyuncusu değil. Tüm oyunları kaybeder sonunda böyle bir zeka. Her şey birbirine bağlıdır çünkü. Adalet sistemi nasıl çöktü etraf suçlu kaynıyor halkın can mal güvenliği kalmadı Çünkü belli amaca yönelik torba kanunlar çıkartıldı sistemin tümü düşünmedi. Ekonomik sistem nasıl Çöktü çünkü nedendir bilinmez milyarlarca dolar dış ülkelere yardım yaptırdı devletin elindeki piyasayı dengeleyen fabrikalar Yapılar satıldı yabancılar Suriyeliler getirildi kira fiyatları ev fiyatları arttı oda temel gıdanın fiyatını arttırdı devlet fiyatlara hakimiyetini kaybetti. Üzülerek söylüyorum devlet bir kişinin aklıyla idare edilmez uzmanlık diye bir şey var dimi?
  • 3 Yıl Önce

osmanlı kartalı

sayın başkanım niçin söylüyorsunuz ansızun tepelerine binilecekse neden kamuoyunu haberdar ediyorsun bineceksen tepelerine hemen binin lutfen işi uzatmayın
  • 3 Yıl Önce

yılmaz bay

yunan kim hep yalan .yunanın nufusu kadar bizim askerimiz vardı.
  • 3 Yıl Önce

yılmaz bay

Kul fanidir yol mukaddes . bir gün verilecek son nefes! ne makam kalıcı.ne de boş heves. sadece yaratana hizmettir. gerçek adres rabbim bizleri kendine layık kullarından eylesin inşallah. CUMANIZ MÜBAREK OLSUN'
  • 3 Yıl Önce

Nur

Cumhur başkanımızın konuşmasında yunanistanada mesaj var .
  • 3 Yıl Önce

Cabbar

Elin conisi rusu israili gelip suriyeye yerleşsin biz 30 kilometreyi konuşuyoruz. Git gidebildigin gir görebildiğin kadar.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23