• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan ilk kez açıkladı! Süper güç ülkelerden Türkiye'ye ortak yatırım teklifi

Bilişim Vadisi'nde düzenlenen "Sanayi ve Teknolojinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni"nde konuşan Başkan Erdoğan, süper güç ülkelerin SİHA konusunda Türkiye'ye ortak yatırım teklifi yaptıklarını açıkladı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yusuf Nuh Nuhhan

Reisim sayendeSüper güç olduk. Fakat süper güç ülkesindekisüper insanlarida tesbit etmeliki, güce guç katsın. 2 yıldır standart aynı cevap cimerden. Cimere bakanlardan da fetöcıacılar cogunlukta. 
  • 4 Yıl Önce

Mesala belediye başkanlarının mal varlıgıni

Millet vekillerin memurların hepsini, Bürokratların da,,, senin bir deyimin varmiş Yaptım oldu. Bizde yaptik oldu diyorlar dogrumu, yoksa sana siyonistler iftiramı atıyor. Ama adam secime 5 milyon masraf ediyor Aldıgı aylık seçim masrafıni karşılamıyor. Buna ne diyecekdin. Temizle hesaba cekki başkomutanlıgının geregini yap inceled dogruyu kamu oyuyla paylaş bu siyonist iftirası mı ortaya cıksin.
  • 4 Yıl Önce

Icindeki kul hakkı bilmeyen biz diyenleri

Biz diyen fanatik kesmiyin kendine göre fetvayla helal kilarak beytul mala zarar verenlerle bürokratlarıyın ayliklarıbile mal mülk ucurumunu tesbit et Ama Allah için torpilsiz yok ed. Rabbimin izni ile seni ben bile icimde yıkamam.
  • 4 Yıl Önce

Bileti Kesilmekle bitmez kul hakkı reis

Adalet le yönetilemeyen devlet batarsa, sen yok olursun, 100 yıl fatiha yollayan olmaz. Mahkemeyede vermen gerek. Fazlalıgı alman lazım hazineye,
  • 4 Yıl Önce

Abdullah Bilir

Reisim sen ihtiyarladinmı, biz de süper gücüz Elhamdülillâh, hemde sayende.
  • 4 Yıl Önce

vatandaş

başkanım artık enflasyonu düşürmek için uğraşsan. yetti artık. tl kredi çekip dolar alanlara yaptırım olmayacakmı/? birazda millet için onlara cezalarını verin. fabrikasını kapatırsa kapatsın sizde kayyum atar devam edersiniz. putin gibi yap artık başkanım.
  • 4 Yıl Önce

Davetçi

Sayin REİS orta malı yapma ltfn. Bize ait olsun kimse ile paylaşmayalım
  • 4 Yıl Önce

Yilmaz

Reis sakın kimseyi ortak etme , ortalık az düzelince bunlar yine hainlik yapar ,biz kendi yagimizda kavrulalim ,
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23