• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

YPG’den hamilerine tehdit: Türkiye gelirse DEAŞ’lıları salarız

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine operasyon sinyaliyle korkuya kapılan terör örgütü YPG/PKK, Amerika ve Rusya’dan Türkiye’yi durdurma konusunda garanti alamadı. YPG’nin sözde yöneticisi İlham Ahmed, “Ne ABD’li ne de Rus yetkililer bize güvenlik garantisi vermedi. Türkiye, operasyona başlarsa bizdeki DEAŞ’lılar serbest kalır” diye konuştu.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl...

Kerry ve Kirby bunlar tamamen masonik USA hizmetinde olan eski cakallar. Lakin herkes Ile anlasilir, yeter ki ulke menfaatlarimiz zarar gormesin.
  • 4 Yıl Önce

hizipsavar

ne diyor keMAL abim selhatin demirtaşın serbest klamsını istiyorsanız bize oy verecekesiniz, osman kavalanın serbest klamsını istiyorsanız bize oy verecekesiniz şimdi söylüyorum chp oy veren bunu bilipte oy veren vatan hainidir. o 6+1 şeytan yuvasının kafanıza yıkacağız ilk seçi,mde.
  • 4 Yıl Önce

deniz HAN

HAZIRLIKLAR YAPILSIN ŞUNU BİLELİM TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNİN KAFASINI EZECEĞİZ  
  • 4 Yıl Önce

Murat

Olaya bak olaya Türkiye orayı twmizledikce Suriyeliler oraya dönecekler ya da yollanacaklar bunu anladık imdi bre muhalif kılıklı Batı'nın uşağı alcaklar emperyalist kanciklar desenize biz burada Suriyelileri istemiyoruz madem buda bizim dileğimizle birebir örtüşüyor o zaman hükümete baskı yapalım hergun tezkere çıkarsin yoksa eylem yaparız ortalığı katariz birbirine desenize demezseniz seref haysiyet gibi mevzulardan ahkam kestiginizde sizi kim sallayacak?
  • 4 Yıl Önce

Vatansever

Ulan topunuz gelin topunuz .zaten seas denilen pisliğin temelini atan ve calistiran haydut abd.onun ve sizlerin de sonu gelecek tasmalı itler
  • 4 Yıl Önce

HOROZ KENTLİ

NE DEAŞI YA ABD NİN YETİŞTİRDİĞİ DEAŞ ADI ALTINDA Kİ SİZİN GİBİ Ş....ZLERDEN OLUŞAN BİR GURUH TOPLULUPU SALIN SİZİNLE BERABER ONLARIDA PAKETLERİZ
  • 4 Yıl Önce

ADİL

Artık sizi hiç bir şey kurtaramaz asala ...
  • 4 Yıl Önce

Kadayıfçı Rıfkı

Lütfen salmayın..noolur..ne yaparız sonra biz...vah vah vah...gelirsem oraya ananızı....
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Ali BICER

Eger salmassaniz ADI VE SEREFSIZSINIZ
  • 4 Yıl Önce

samimi

Onlarla mücadele etmiyorsunuz ki salasınız...sizin varlığınız onların varlığına bağlı...kankasınız biliyoruz...
  • 4 Yıl Önce

sukru

Deaşlılarla birlikte omuz omuza türklere karşı savaştığınızı biliyoruz,Topunuzun canını cehenneme postalayacağız az kaldı.
  • 4 Yıl Önce

Yekta

Sizi bu kadim toprakların hainleri satılmışlar sizi, zaman yaklaşıyor yaptığınız zulümlerin hesabı yaklaşıyor inşallah.
  • 4 Yıl Önce

Osmanlı Torunu

Ulan Haçlı Tohumları Kafirler kefereleler Firavunlar şerefsizler Satılmışlar Hepinizi yok Ederiz cehenemin yedi kat Dibine yollarız
  • 4 Yıl Önce

8777

Hadi u..n alç..lar na...suzlar sizi dumduZ edecegiz
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23