• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ataşehir'de maganda dehşeti!

İstanbul Ataşehir'de bir trafik magandası, tartıştığı Ali Naim Küçük'Ün aracına saldırdı. Olay anını anlatan Küçük, saldırının küçük çocukları önünde gerçekleştirğini söyledi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Okur

Bu maganda derhal yargılanmalı bu ülke yol geçen hanı değil. 
  • 4 Yıl Önce

DRSN

BU İNSANLARIN EHLİYETİNE EL KONULUP CEZA YASASI DEĞİŞTİRLİP BUNLAR DERHAL HASTANEDE EN AZ 1 AY TEDAVİ ALTINA ALINMALI HAYRAANLIK DUYDUĞUNUZ AB DE BÖYLE YAPIYORLAR
  • 4 Yıl Önce

haberci

trafikte terör estiren böyle manyak sapıkların mutlaka durdurulması gerekir.değilse Allah esirgeye bir çok masum,böyle alçakların kurbanı olabilir
  • 4 Yıl Önce

kimsesiz

Arkadasim Tm sen haklisinde, öyle yapan insanlardan bunlarda Beklenir. Sen Polismisin Cendermmisin Hakim Savcimisinda adamin önünü Kesiyorsun? Birak ne hali varsa görsün, Bende sizin gibilerden pekk hoslanmiyorum, Alemin dogrusu sizmisiniz? SOnra Kamera Karsininda gelip konusmalar, Muhatap olmadim demeler ... Pehhh lüzümsüz :-)
  • 4 Yıl Önce

sade

bunlar adalet ve cezanın olmadığının alameti. adalet olsa bunlar olmaz.
  • 4 Yıl Önce

Abdullah Kaan

Iyide kendin kasinmissin kurban, al plakasını polise bildir... Ne artislik yapiyorsun , sana ne adam ihlal yapıyorsa ? Senin yaptiginde diger bir ihlal! Bird ecocuklarinin yaninda yapiyorsun.. Sende o herif kadar gereksizsiz! Senin gibilere müstahak!
  • 4 Yıl Önce

asim keskin

göreceksiniz o se...siz sokak terösristi/trafik teröristi Tranzonlu cikacaktir. altini ciyezere yaziyorum.
  • 4 Yıl Önce

Millet

şerefsiz ....
  • 4 Yıl Önce

İsmail

Türkiyede ehliyet verilirken mutlaka psikolojik teste tabi tutulması gerek
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23