• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hayvanseverler var da insansevenler nerede? Gülşen güvenlikçiyi eşek gibi kullandı

Son dönemde yaptığı rezilliklerle konuşulan Gülşen, son olarak İzmir'de verdiği konserinde bir güvenlik görevlisini adeta eşek gibi kullandı. Gündem olmak için güvenlik görevlisinin tepesine çıkarak şarkı söyleyen Gülşen'in bu hareketi "Hayvanseverler var da insansevenler nerede?" dedirtti.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kamuran

Görünen o ki alan razı veren razı.
  • 4 Yıl Önce

WWW

Türkiyede erkek değeri bırakıldı mı? Hakların sınırı var mı? Güç mücadelesinde güçlü güçsüzü yer yutar. Türkiyede erkek değeri buna düşürüldü!
  • 4 Yıl Önce

L. Armbruster

Azarbaycan ve oradaki muzikleri sanat ve sanatcilari gordukce insanin icini bir huzun kapliyor guzel ulkemizdeki kalitesizlikden asagi bu isleri gorunce.
  • 4 Yıl Önce

Leyla Armbruster

Halk maalesef bunlari seviyor. Ipek varken ucuz naylon kumasi giymek gibidir. Sanat ve sanatci cokdan bu diyarlari terk etti. Ucuz Pornografie, her saticinin bir alicisi vardir.
  • 4 Yıl Önce

Bozok

Kendiniz zaten yazıyorsunuz hayvan sever. Ben izmirde hayvanseverler sitesi deyim. Yani insan sevmezler sitesinde.
  • 4 Yıl Önce

Uğur

Biz erkekler haklarımızı savunmayadurursak ve hatta kadın yağcılığında yarışırsak modern güçlü şımarık kadınlar bizi daha çok eşek ve boynuzlu hayvan yerine koyarlar.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23