• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zilletin ‘Suud’ dansözlüğü

Hukukçular ve gazeteciler, 4 yıl boyunca yürütülen yargılama neticesinde suç aletlerinin tespit edilemediği, cesedin bulunamadığı, zanlıların ifadelerinin alınamadığı dosyanın asıl muhatap olan Suudi Arabistan makamlarına devredilmesinin olağan usûl olduğunu belirttiler.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

Bunlar ezik mankurtlaştırılmışlar bu eğitim sistemi batı hayranı yapar. Muhalefetin solcuların bir gün çıkıp ABD yi AB yi eleştirdiğini gördünüz mü
  • 2 Yıl Önce

Yom

Her geçen gün daha çok rezil oluyoruz hem kendi içimizde hem de dünyada.  
  • 2 Yıl Önce

deniz HAN

KÜRESELCİLERİN BAZILARI DÜĞMEYE BASTI PETROL ENERJİ FİYATLARINI ARTTIRDI GÖRÜYORUZ SUUDLAR BAŞI ÇEKİYOR YAHUU SUUD KAÇ KURUŞLUK DEVLETÇİKKKK İSLAMLA ALAKASI OLMAYAN SİYON YAPIYA HİZMET EDEN KÖPEK SALMANNNNNNNNNNNNNNNNNN SENİN KELLENİ ALACAĞIZ O ARAP PRENSLERİ ZENGİNLİK İÇİNDE YAŞARKEN RAMAZAN AYINDA NE SEVAP İŞLEDİLER HANGİ FAKİR MÜSLÜMAN ÜLKEYE YARDIM ETTİLER ALTIN KAPLI ARAÇLARA BİNİYORLAR ZENGİNLİKTEN BAŞLARI DÖNMÜŞ ŞU SİAHALARIMIZ EN DÜŞÜK VERSİYONU 3000 KM UÇUYOR SUUDLARI HİZAYA GETİRME ZAMANI YA MÜSLÜMAN GİBİ DURACAKLAR YADA YOK OLACAK SİYONİSTLERİN KÖLELERİ SUUD AİLESİ DEDİKLERİMİZ YAPMAZSA EZİN KUTSAL TOPRAKLARDA BİR SİYONİST AKIL VAR SUUD AİLESİ DEVRİLMELİ TÜM ORTADOĞUYU KENDİ TARAFINIZA ÇEKİN SUUDLAR YALNIZ KALSIN SONRA TEPELERİNE ÇÖKÜN SUUD SENDEN NEFRET EDİYORUM SUUD SALMAN ULUSLAR ARASI ARENADA SUÇ İŞLEDİ YARGILANSIN BİZE TAZMİNAT ÖDEYECEK EŞŞEK GİBİ SALMANI KAFAYA TAKTIM TİMUR GİBİ BİRİ OLSA ONUN KAFASINI DEFALARCA KOPARTIRDI SUUD AİLESİ YOK EDİLMELİ TÜM ORTADOĞUYU KENDİ TARAFIMIZA ÇEKELİM SUUD AİLESİ GÖNDERİLSİN BAK BUNLARIN KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI DÖKERİM BAK RAMAZAN AYINDAYIZ PİSLİKLERİNİ BAK DÖKERİM KIZDIRMAYIN YAHUU AHLAKTAN BAHSEDİYORLAR UÇAK DOLUSU KADINLARI DOĞU AVRUPADAN GETİRTİP FUHUŞ YAPIYORLAR BAK KONUŞTURMAYIN ALKOL YASAK DERLER KÖPEK GİBİ DOMUZ GİBİ ALKOL ALIYORLAR BAK KONUŞTURMAYIN SUUD SÖZDE PRENSESLERİ GİDİYORLAR İNGİLTERE OTEL ODALARINDA ERKEKLERLE DÜŞÜP KALKIYORLAR AHLAKSIZLAR TEBİYESİZ KÖPEK SUUD AİLESİ FAKİR ORTADOĞU ÜLKELRİ KAN AĞLARKEN ŞATAVAT İÇİNDE FİRAVUN GİBİ YAŞIYORLAR DOMUZ SALMAN DOMUZ SUUD AİLESİ AHLAKSIZLAR
  • 2 Yıl Önce

sukru

Bizdeki muhalefetin kökü dışarıda buna emin oldum.Buronson olayında bile adamın ne suçu var niye tutuyorsunuz diye yaygara koparan aynı kişiler papaz yargılanıp ceza aldığı halde niye bırakıyorsunuz diye yine yaygara koparmıştı.Şimdi aynını kaşıkçı olayında tekrar ediyorlar bunların işi bu.Dışarıdan saldır emri geldiği anda saldırırlar.
  • 2 Yıl Önce

can

iyi de niye zamaninda bol reklamli velveleye girdiniz. suudleri zora sokup milyarlarca ihracat zarar sonra mi akillandiniz eger ayni konuma gelecektik niye bu halt yediniz sormazlar mi niye diklendiniz hesap soracagiz diye
  • 2 Yıl Önce

şeyh şamil

zilletin ne mal olduğunu zaten çok iyi biliyoruz. zilletin yaptığı yanlışlıklar bizim yapacağımız yanlışlıkları örtmez. zilletin tutarsızlığı zaten sabit. ama devlet adalet üzere hareket eder. suud bae gibi siyonist uşaklarından uzak durun. onların kirli paralarıyla bize bir hayır gelmez. yok hayırlı birşey yapılacaksa ata toprakları olan yerleri Yavuz Sultan Han gibi tekrar feth edin. edemiyorsanız yolumuz kefere uşakları arap yönetimleriyle iş tutmak değil onları ortadan kaldırmak için planlar yapmaktır. 15 temmuz arkasında bae yokmuydu? siz neden böyle şeyler beceremezsiniz.
  • 2 Yıl Önce

havva BULUT

çevir babam çevir yanmasın
  • 2 Yıl Önce

Hamza

Suudi Amerika köp.kleri...Allah yaptıklarınızın cezasını erteler ama asla unutmaz...Ey Rasulüm sakın ola Allahı zalimlerin yaptıklarından dolayı gafil sanma, Allah onların asıl cezalarını korkudan gözlerin yuvalarından dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor(ibrahim.42ci ayet)
  • 2 Yıl Önce

isimsiz

Rahip Buronson’u kim saldı,Alman gazeteciyi kim saldı,onların da mı diplomat dokunulmazlığı mı vardı,diplomat dokunulmazlığı yoktu,üstelik Erdoğan ne demişti bu kardeşiniz burada olduğu sürece Buronso hiç bir yere gidemez,gitti gittiAlman gazetecide gitti, o zamanda sordunuz mu o şak şakçı hukukçuları bir açıklama yaptılar mı hukuka uygun dediler mi
  • 2 Yıl Önce

hamit

Reis diyorduki,Suudi Arabistan cinayet dosyasını istiyor...
  • 2 Yıl Önce

Okur

Demek ki evvelden konu hakkında Erdoğan'ın esip gürlemesi siyasi bir şovmuş. Suud'un katilliğinde şüphe yok, hükmü de ona havale et, olacak iş değil.
  • 2 Yıl Önce

Güney Doğulu

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın belgeleri toplayıp asıl suçlunun (Suudi Ailesi) yargılanması için dava açması gerek. Batı buna yanaşmaz, çünkü onlar siyonistlerin hizmetindeler. Türkiye'nin tek başına Donkişot'luk yapabileceği iddia edenler, buyursunlar yol göstersinler Cemal Kaşıkçı'nın birinci dereceden yakın akrabalarına.... Allah c.c Suudi ailesini alt üst ede, Mekke'yi gerçek sahiplerine de nasip eder inşaAllah.
  • 2 Yıl Önce

Alper

bizdeki muhalefetkiler siyonist sorusun adamları yaptıkları siyaseti Türk milleti adına yapmıyorlar siyonist sorus adına yapıyorlar ellerine verilen kulaklarını fisildadiklari 3 5 duyumla hareket eden eden ermeni asılı sorcu mulemet var
  • 2 Yıl Önce

Akif Şakşak

Rahmetli böyle mi isterdi? Üstteki yazıyı okurken arka fonunda şak şak alkış sesi var gibi geldi!
  • 2 Yıl Önce

Okur

Iktidar Suud'dan beklenti içindeydi, barışmak için bir sebep gerekliydi, firsatı değerlendirmek istiyor. Suudi boykotu iktidarı geri adım attırıp katille anlaşmaya sevketti. Her zaman hataları denize düşürdüğünde , sarılacak yılan arıyor.
  • 2 Yıl Önce

şüayıp

Muhalefet keşke gerçekleri öğrenip konuşsalar inanırlıklarını kaybediyorlar
  • 2 Yıl Önce

yavuz selim

bizimkiler çok tutarlı değil mi paçalarından sızıyor...
  • 2 Yıl Önce

Myavuz

Elcilikler hangi ülkenin ise o ülkenin mülkü oluyor. Cinayet Suudi Arabistan elciliginde işlendi. Yani Suud toprağında. Ancak suçun işletmesinde elcilgin dışından yardı yataklık yapan olursa Türk Mahkemeleri onları yargılanabilir. 4 senedir yapılan adlı işlemlerde cinayete yardım yataklı yapan tesbit edilemedi. Cinayet elçilik mensubu veya diplomatik dokunulmazlığı olanlar işledi. Hukuken yapılabilecektir yapıldı. Muhalefet dürüst davranmıyor.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23