• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sevda Demirel insafa geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'onu bana verin' çağrısı

Pendik'te annesi tarafından boş bir araziye bırakılan ve ATT Büşra Durmaz'ın sütannelik yaptığı Nisa Mihriban bebekle ilgili insafa gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunan Sevda Demirel, "Ben ona annelik yapmak istiyorum, lütfen bana güvenin" dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyla Armbruster

Yavrum olmaz. Herseyin bir uygunu var. Illaki verilecek ise cocugu olmayan bir genc cifte verilsin.  
  • 4 Yıl Önce

Abdullah Murat

Namaz kılamayacağı bir yere vermek öldürmekten beterdir. Namaz islamın şartı Allaha kulluğun yegane göstergesi dinde kardeşliğin zekattan ayrılmayan şartıdır. Bir çocuğun ebedi cehennemlik olmasına vesile olmak ise o çocuğun başına gelebilecek en büyük felakettir. O ahirette lanetçin olur. nica babalar çocuklarından kaçacaktır. kadınlarda çocuklarda Allahın emanetidir. İnsanları sınama konusudur. Müslüman kendisini ve ailesini ateşten korumakla mesuldür Velisi oldukları içinde geçerlidir.
  • 4 Yıl Önce

Devlet koruması

Daha iyidir. Geçmişte iffetsiz yaşantısı olmuş insanlara bir kız çocuğunun verilmesini doğru bulmuyorum..
  • 4 Yıl Önce

yok yok

güven olmaz. devlet esirgeme kurumu iyidir.
  • 4 Yıl Önce

git baska al derdin sahiplemek ise samimi isen

.......
  • 4 Yıl Önce

Uzak dur...

Çocuğu devlet sahiplensin. Çocuk esirgeme kurumuna verilsin. Eğitimini alır. Sağlıklı ve hayırlı bir insan olur.
  • 4 Yıl Önce

Abdulhamit

Çok zoruma gidiyor ya bu nisa bebek olayı.tamam annesi bi canilik yaptı attı bebeğini ama sonra yavrucak bulundu ve kontrolleri yapılarak maslalah sağlıklı bir şekilde bakım yurduna verildi.sonra bu çocuğa ne oldu yazık günah basit bir ihmalden orda bebek nefessiz kalmış ve şuan yoğun bakımda. Bu ihmalleri yapan o bakım yurdunda incelenmesi ve cezalandırılması gerekir yukardan aşağıya yazık.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23