• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oğluna pahalı diye flüt alamadığı için kederlenip meyhanede yetmişlik rakı deviren İbrahim Tatlıses gibiler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Tokat'ta çiftçilerle buluşmasında manda yoğurdu yediğini açıklamasına "Saraylara layık... Halk manda yoğurdunu nasıl alacak" diye tepki gösteren çevrelere Melih Altınok'tan ayar geldi. Manda yoğurdunun tavuk döner fiyatını geçmediğine işaret eden Altınok, "Hayat pahalılığını eleştireyim derken, bir filminde oğluna flüt alamadığı için kederlenip 'Kaç para ulan bir flüt' diye naralar atarak meyhanede yetmişlik rakı deviren İbrahim Tatlıses pozisyonuna düşmenin alemi yok" dedi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Harun

Biz bu sozu arkadaslar arasinda iki yildir kullaniyoruz
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Sorun var ama Erdoğan çözer.peki neden sadece erdoğan çözebilecekse cözmüyor.Çözmek icin ne bekliyor. 
  • 4 Yıl Önce

yoğurtta da mı yemesin adiler, saray kadar başınıza taş düşsün. Erdoğan sayesinde buluyorsunuz o yemekleri güzel siyaseti sayesinde.........siyaseti

kemal kılıçdaroğlu, fakir edebiyatı yaptığı otelde evinin mutfağını göstermiş. Yazarın bir tanesi de oradaki yediği bir öğünle mutfağını en pahalısını yaptırabileceğini söylemişti.. Kılıçdaroğluna
  • 4 Yıl Önce

erkan dalkilic

ya hep böyledir bir milletin ne cabuk unuttuklari daha dün ayagina bulamadigi siyah soyukkuyu lastik ayakkabilarina nasil unutuyorlar bugün ellerine apple telefonla dolasiyorlar ayaklarinda dünyanin en modern ayakkabilariyla tabii .
  • 4 Yıl Önce

THUNDER

yaa ocak ayinda kar yaydiginda gorduk nasil kederlendiklerini .birisi en pahali balikcida otekide kendini isvicrenin daglarina vurdu..cocuga sut alacak paralari yok ama rakiya var..herkesin cebinde yabanci sigara var
  • 4 Yıl Önce

Saffet

Sayin Cumhurbaskanimizin gitmedigi il yok 
  • 4 Yıl Önce

O kadar sağlıklı beslen

Ama bir dakika at üstünde durama! Trajikomik.
  • 4 Yıl Önce

sukru

84 milyonluk bir ülkenin başkanı ol yediğin bir manda yoğurdu bile bazı şerefsizlerin gözüne gelsin. 
  • 4 Yıl Önce

Küstah

Bunlar hep böyle abicim doğum tarihinden önceki sıkıntıları yaşayanlar ,doğmamış çocuğundan mektup alanlar .
  • 4 Yıl Önce

sin

aynı candaşs medya cehapekakalıların zıkkımlandıkları içki masraflarını neden hiç dillendirmediler. o içkiler manda yoğurdun kaç katı bre okkuzzzlar...!!!
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23