• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan son dakika açıklaması: Kiev'i boşaltın, vuracağız

Rusya Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada "Ukraynalı bütün siviller Kiev-Vasylkiv yolu üzerinden Ukrayna başkentinden özgürce ayrılabilirler" dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ariyor

Hizli Haçlı ipli-kukla Putin kudurmuş belasini ariyor. Kuduranin akibeti malumdur tez zamanda geberdigini goruruz insallah
  • 4 Yıl Önce

abdrhman

nato ve abd neden destek için girmiyor ukraynaya. korkularından altlarına yaptılar herhalde.
  • 4 Yıl Önce

şeyh şamil

babayın memleketine giriyorsun ya. ver ara gazı. sıktı değil mi? bir hafta oldu onca kayıp hala Kieve gireceksin. bir de millet seni dünya süper gücü diye gözünde büyütüyor. Kafirlerden asla korkmayın iş olacağına varır. Allah'tan CCH korkun sadece.
  • 4 Yıl Önce

bahauddin

Halı bombardımanı yapacaklar demek oluyor bu sanırım
  • 4 Yıl Önce

sdk

ilahi adalet müslümanlar şehid oldu ya siz kafir rus-ukrayna-avrupa-abd,yıllarca müslümanları katl ettınız ve sustunuz,bunlar iyi günler daha...ALLAH zülcelalın gazabı kafirlerin üzerine olsun amin.
  • 4 Yıl Önce

Eyüp

Rusya elini kolunu sallayarak böyle istediği yeri ülkeyi işgal edip milleti kıracaksa artık dünya savaşı çıksın.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23