• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası'nın yıkımı başladı

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımına başlandı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

asim keskin

sacma bir milletiz vesselam. Bu sene hayatimda ilk kez Kahraman Marasa gittim. Sehir merkezindeki bu binayi yakindan iyice inceledim. Bina Mimari bir zeka ürünü, cok ta güzel yapilmis. neden yikarlar anlamaya calisiyom. Yerine güya millet bahcesi yapilacakmis. madem alan var satin milet bahcesini baska yere yapin. Para harcamak icin yermi yok??? Dünyainin en sacma binasiymis. bumu sebeb??? kime göre sacmaymis???
  • 4 Yıl Önce

şenel Gürgün

Meşhur olmuş bir binayı yıkmak kadar saçma fikir olamaz.Bu binanın görülmesini sağlamak için turist getirmek yerine yıkmak akıl tutulması demektir.Kahramanmaraş'ta başka arazi mi kalmadı da bu bina yıkılıyor.İnsanların saçmalıklar daha çok ilgisini çeker. Ben bu binanın haberini yıllar önce okuduğumda binayı görmek için K:Maraş'a gitmeyi istedim.
  • 4 Yıl Önce

Temel amca imamoglu nerede bak israf işte bu

Neymiş saglammı degilmiş ??? Meşhur olmak kötü mü İş yapıyorsa yıkmak Katılmıyorum
  • 4 Yıl Önce

ömer

yapın yıkın tekrar yapın belediyeden nereden baksan yerine yenisi yapılacaksa 60-0 milyon belediyeden çıkacak öyle yapacağınıza bina açık kısımları kapatılarak normal bir iş hanına dönüştürülsün yada verin 30-35 milyona gelen parayla fabrika açın millet çalışsın
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23