• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Antioksidan deposu: Kırmızı soğanın faydaları

Kırmızı soğanın kendine has tadı ve hoş rengi yemekleri hem lezzet hem de görsellik açısından güzelleştirir.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Neslihan

Mor soğan myom ve kisti kaybedermi
  • 3 Yıl Önce

Bilimsel olarak kanıtlandı, belgesi var

Kesip çorabımıza koyar ve soğanlı çorapla öylece yatağa girerseniz eve giren hırsız aniden komaya girmemek için kaçıyor. İTÜ baayoloci bölümü sertifikalandırdı bile bunu
  • 3 Yıl Önce

akif

kan emiciler şimdi iyi bir yol bulmuşlar, fiatınını artırmak istedikleri gıda maddelerinin faydalarını saymakla bitiremiyorlar (nerede ise ölümsüzlüğe bile çare olur) sonrada en az 5 (beş) katı fahiş fiatla satıyorlar. Soğan soğandır, kırmızısı, moru, beyazı, sarısı aralarında hiç bir fark yoktur, aldanmayın.
  • 3 Yıl Önce

sema emine aydınelli

Kırmız renkli , mor renkli sebze ve meyvelerin faydaları çok fazladır. Biz gıda maddelerinin, sebze meyvelerin yararlarını tıbbi bilgilerden öğreniriz,marketçiden,pazarcıdan değil.Ayrıca öyle bir organizasyon mu var satıcılar arasında, şu besinin faydalarını yazacak yazarlar, doktorlar bulalım da ona göre zam yapalım o besinin fiyatını arttıralım şeklinde. Serbest piyasada fiyatlar sadece bir şekilde artar,arz talebe göre.Temel ihtiyaç maddelerine ihtiyaç bitmiyor,paramız düşük,ithalata bağımlıyız, üretim yetersiz nasıl artmasın fiyatlar.

Metin

Akit mor soğanın kilosunuda yazsaydın keşke  
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23