• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rus soytarısı iyice zırvaladı: Kazakistan bize katılabilir

Kazakistan'da yaşanan olaylar devam ederken Rus Duması Üyesi Vladimir Zirinovski'den akılalmaz bir açıklama geldi. Zirinovski, Kazakistan'ın bir bölümünün Rusya'ya bağlanabileceğini iddia etti.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

size katık zaten

kazaklar türk’ten çok rusturlar zaten, katıla katıla katılıyorum ben de buna
  • 4 Yıl Önce

İzmirli

Rusya tekrar kaybettiği toprakları kazanmak için ve Türk devletlerinin birleşmemesi için her türlü yolu deniyor, tabi ABD ve Çin başta tüm dostlarıyla birlikte, Bunların hepsi sadece görünürde düşman birbirlerine gerçekte tek hedef büyük Türk birliğini kurdurmamak, Çin Uygur Türklerinin orayı Rusya Ukrayna’da aldığı topraklar Tatar Türklerinin, şimdi burası yakında diğerleri ortak hedefleri belli Türk devletleri birleştirmemek.
  • 4 Yıl Önce

Fatıh

Çekin elinizi haydutlar.. Kendinizi ne zannediyorsunuz... Oralar Türk toprağıdır oraları balınıza yıkarız..
  • 4 Yıl Önce

Cino

Başlığa dikkat düşman kazanmaya niçin çalışıyoruz.Rusya olmadan bu bölgede Türkiye parmağını oynayamaz.
  • 4 Yıl Önce

Rasim

Rahmetli Üstad K Mısıroğlu 'nun dediği aklıma geldi. Buna Çüşşş denir. Vampirler utansın derim. Allah'ın izniyle Kazakistan bu badireyi atlatacaktır.
  • 4 Yıl Önce

deniz HAN

BUNU RÜYANDA GÖRÜRSÜN RUS AYISI  
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Bu dünyada iki soysuz ülke var biri siyonist abd diğeri rus ayı si  
  • 4 Yıl Önce

meleknur

EEE SONRA NE OLACAK???
  • 4 Yıl Önce

Sleeping bull

Katildi zaten Don’t worry
  • 4 Yıl Önce

Türk Türk

İşte Türk Cumhuriyetler birliğine 1.darbe. Bu girişim Özal zamanında başladı ama gerçekleştirmek nasip olmadı. 
  • 4 Yıl Önce

Nuri BALKANOĞLU

Dünyanın Refah düzeyinde yaşayan Emperyalist vampirler azmışlar azgınlıkları halkıyla birlikte belalarını bulacakları zaman yakınlaşmıştır
  • 4 Yıl Önce

Nur Ahmet

Rusya bir zamanlar Kazakistan toprakları bizimdir diyordu.Türk devletleri teşkilatı onların istemediği bir oluşumdu.Kazakistan daki kargaşa büyük olasılıkla rusların işidir,orada devamlı da kalmak istiyorlardır ve de kalacaklardır herhalde.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23