• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den AB'ye 'Kavala' tepkisi

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi'nin, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) Kavala kararını uygulayıp uygulamadığının tespiti hususunu AİHM'e havale etme niyetini içeren bildirimine tepki gösterdi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zarto Zurto Niyazi

Noël`de hem Kavala hem Demirtas evlerinde. Aha buraya yaziyorum, kur bosuna yükselmiyor, Papaz Brunson efendi zamaninda aynisi oldu. ve Papaz hemen serbest kaldi. Ajan oldugu söyleniyordu, ne oldu? özel jet ile Almanya`ya gönderildi. Oradan USA !
  • 5 Yıl Önce

Mesut SARP

Türkiye AB ye ne yaptırım yapabilir ki? 4 yıldır tutuklu Kavalalının suçuyla ilgili bizim mahkemelerimiż bi neticeye gelememişse biz bu sekilde hukuki uygulama sürecini bile bile ladesle Abye verdik. Bu ne yav bi mahkeme 4 senede bitmemişse el oğlu Türkiyede adalet iyimi işliyor dicekti?!
  • 5 Yıl Önce

Muş

Alışınız 3 ün 1 AB ve dünya sizde olsa nerde olduğu bile bilinmezdi verin fetocu ve pkk kılarım alın Rum … turşusunu kurarsınız
  • 5 Yıl Önce

Mert Akinci

Yakinda Kavala serbest birakilacak. Gorcegiz.  
  • 5 Yıl Önce

Hoko Moko Necati

Kesinlikle, mecbur salinacak. Ne kadar dayanacan? millet mahv oldu. Altin, Kur aldi basini gidiyor.

mustafa

… kızılın oğlu Allah b....versin inşallah
  • 5 Yıl Önce

Güney Doğulu

Avrupa Birliği bir Islam düşmanlığı üzerine kurulmuş siyonistlerin kontrolundaki bir sistemdir. 
  • 5 Yıl Önce

Can

4 yil dava sürüyor ve herhangi bir sonuc yok 10 yil sürse halen hukuk süreci ve adalet var diyecekler. Sapir sapir a la turka adaleti delil olmadigi icin AIHM önünde döküldü.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23