• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

28 Şubat mağduru memurlardan yeniakit.com.tr’ye açıklama: Kılık kıyafet konusu genelgeyle değil yasayla düzenlensin

Memur Sen Kadınlar Komisyonu Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı İlknur Karabulut'tan yeniakit.com.tr’ye yasakçı zihniyete ilişkin açıklamalarda bulundu. Kendisinin 28 Şubat mağduru olduğunu hatırlatan Karabulut, “Bir genelgeyle kılık kıyafet düzenlemesi yapılarak başörtüsü serbest olmuş oldu. Genelgeyle değil Meclis’ten geçecek bir kanunla kılık kıyafet düzenlemesinin getirilmesini istiyoruz.” dedi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

WWW

kanunla düzenlenmeli, karşı gelen, aşağılayan vs yapanlar için inanca saldırı cezası ağır olarak düzenlenmelidir. kişi inanç hak ve hürriyetlerini hiçe sayanlar keyif sürmeye devam ediyor maalesef
  • 5 Yıl Önce

Boşa Bekleyiş

Genelgeyle gelen genelgeyle gider. Krizle gelenin krizle gideceği gibi
  • 5 Yıl Önce

432

evet doğru söylüyor özellikle kadınlar kızlar için en etkili yasalar çıkarılmalı kıyafet konusunda herkes mahremini özelini evlendiği veya evleneceği sadece kocasına saklamalı mahremini
  • 5 Yıl Önce

İSTİYORLAR

KÖLE CARİYELER KÖLELİKLRİNİ KANUNLAŞTIRMAK İSTİYORLAR
  • 5 Yıl Önce

Anadolulu

Şeyh Şamil isimli yorumcu her şeyi mükemmel bir şekilde özetlemis. Genelgenin sinek kadar değeri yok.Sonra ömür boyu insanlar sizlere dua yerine beddua eder.
  • 5 Yıl Önce

Aksi ihtiyar

Hay ağzınıza sağlık. İlgili yönetmelik bile değişmemişken herşey bitmiş gibi algılayanlara da anlatın.
  • 5 Yıl Önce

Serdar

Sonuna Kadar Haklı Kardeşimiz.
  • 5 Yıl Önce

Muzaffer

Hah uyandılar nihayet, yaw bu akp neyi kanunla yaptı ki, ülkeler kanunla yönetilir. Abd den sermayeden emanetci olarak aldıklarını biliyorlar ya secimden secime halkı kandırmak işleri güçleri. Abd nın ab nin istediklerini zinayı lgbt yi ateist deist derneklerini yasalaştır, başörtüsünü genelgeyle düzenle böyle üçkağıtçılıkmı olur.
  • 5 Yıl Önce

Şeyh Şamil

Kanun da yetmez. Değiştirilmesi dahi teklif edilemez kanunlar arasına alınmadığı sürece chp kafası her zaman yasaklamaya çalışır!
  • 5 Yıl Önce

Harun

çok doğru kılık kıyafet genelge ile değil kanunla yasalaşması gerekir lütfen açık kapı bırakmayın
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23