• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aşıda merak edilenleri Uğur Şahin cevapladı

Hindistan'da ortaya çıkan Delta varyantı korkuya sebep olurken, BionTech CEO'su ve mucidi Uğur Şahin aşı tartışmaları hakkında kritik açıklamada bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gerçek Analiz

Onu bunu boş ver Uğur hocam, sizin aşının ruhsatı var mı?!?!?!?!?!? Aşınızın içerik bilgisi var mı?!?!?!?!?!!?!?!? Bunu kamuoyu ile paylaştınız mı, paylaşabilir misiniz?!?!?!?!?! Üçüncü faz denemeleriniz tamamlandı mı?!?!?!?!?!?!?! Aşı dediğiniz sıvı geçekten aşı mı YOKSAAAAAAAAAAAA aşı adayı mııııııı??????????? Siz önce bunlara açıklık getirin sayın ŞAHİN.
  • 5 Yıl Önce

okur

korona hikayesi başladığında bir doz aşı can kurtarmak için yeterliydi,sonra hızlı bir şekilde medya algılarıyla ikinci aşı olmazsa birinci aşı çöp dediler,sonra ne oldu nasıl bir oyun yaptılar ise 3.aşı olmazsa yaşlılar ölür dediler,şimdi göreceksiniz sonbaharda delta delta plus çıktı diyecekler hadi bakalım yeni bir aşı ,bu aşıyı olmazsanız öncekiler işe yaramayacak,bu aşı onların tamamlayıcısı diyecekler taaki aşı yaparak insanların genlerini kendi isteklerine göre hareket ettirme yolunu bulana kadar bu devam edecek bizde virüs den korunuyoruz zannedeceğiz.ilk aşı elbetteki oyunlarını ortaya çıkarmaz,fakat çeşitli düzmece haberlerle ,korku pompalama ile herkesi aşılamaya devam edecekler.ekranlara yoğun bakımdaki hastaları çıkarmaya başladılar aynı virüs ilk çıktı zamandaki gibi,yahu adam yoğun bakımda ise durumu kötüdür,kendinde değildir,fakat ne hikmetse hastaya ne sorsalar takır takır cevap veriyor,gayet güzel konuşuyor işte böyle haberleri gördükçe aşıdanda,yapılan tedavilerdende nefret ediyorum,çünkü dürüst değiller.
  • 5 Yıl Önce

Yeni bir varyant çıkarsa yapacakları değişiklik zararlarına olacakmış! Halbuki her gün varyantlar olacak ve siz hiç bir zaman varyantlara yetişemiyeceğinizi herkes biliyor artık!!! Virüslerin a$$$ıları hiç bir vakit işe yaramaz diye boşuna söylemiyor gerç

Aaa ama daha bu delta için bile bir aşı üretmemiş, hemen bürosuna girip 1 veya iki saatta!!! Sürekli varyantlar değiştiği için zarar ederlermiş, lakin en hala covid-19 için ürettikleri bayat a$$$ı deney sıvılarından insanların görecekleri zararlar umurlarında bile değil!!! Virüsler kaçıncı varuanta ulaşmış yıl olmuş 21 hâla bunlar 19virüsü için ürettikleri a$$$$$$$$ı deney sıvılarından 5 doz 10doz milleti kobay yapıp kakalamanın peşindeler!!! Tabi gelsin miyarlarca$$$$dolarlar!!! Deney sıvılarına kobay yaptıkları insanların ölümlerinemi sakat kalmalarınamı sebep oluyorlar umurlarında değil!!! Halbuki Billin kurulu nur topu gibi yeni varyant doğduğunu ve isminin muhtemelen Kolombia varyantı olacağını açıkladı!!! Virüsler bile bunlardan çok ve hızlı çalışıp sürekli varyantlar üretirken, bu çok yavaş ve çok geri varyantlarda kalmış!!! Şimdi anlaşılıyor bilin kurulu niçin "3doz a$$$ı=hiç aşı" diyorlar, çünkü yeni varyantlara etki etmiyor ta varyantsız covid19 için ürettiği bayat a$$$ı deney sıvıları!!!
  • 5 Yıl Önce

Nihal

bu adama baksan sadece 1.doz bile süper etkiliydi
  • 5 Yıl Önce

Çoban

Hep aynı hikaye. Birbirinizden farkınız yok.
  • 5 Yıl Önce

ccc

Uğur Şahin sen aşı oldun mu bende bunu merak ediyorum olmadığını biliyorum ama yine de sordum.
  • 5 Yıl Önce

abdrhman

bu güne kadar yapılan ölçümlerde korona yani grip hastalığından ülkemizde 30 bine yakın insan ölmüş bunların ne kadarı korona yani gripten ölmüş oda muammalı. ölenlerin % 95 şi 65 yaş üstü yani bir ayağı çukurda vede kronik rahatsızlığı olanlar çoğunlukta. bu 30 bine yakını 85 milyonluk nüfusumuza orantılasak %0 yani binde biri bile değil binde biri 85 bin binde yarımı 42 bin yani binde yarımı bile değil.kanserden ve diğer hastalıklardan ölenler bu korona yani grip hastalığını 50 ye 100 ze katlar. bu korona hikayesinin altında başka dolaplar dönüyor. istediğin kadar tedbir al istersen herkesi tek kişilik hücrelere tık. istersen nüfusunun % yüzünü aşıla korona bildiğimiz grip olayı asla önlenemez. Korona bildiğimiz grip enfeksiyonudur. asırlardır var ve bitmeyecektir. çünkü grip enfeksiyonu demek vücudun kendi içindeki pislikleri temizleme olayıdır. senede veya 2 senede bir muhakkak temizlik yapar. çaresi hastalık esnasında bol bol günde 5-6 su bardağı nane limon ıhlamur kaynatıp için. en az 8 gün sonra daha rahat pisliği atarsınız. bu yaşlılarda biraz daha ağır geçer. eğer insanlar grip yani korona olamazlarsa o pislik vücut içinde birikir ya kanser yapar ya başka bir hastalık yapar. yani koronasız grip enfeksiyonsuz yaşam yoktur. bu Korona diye adlandırılan bir exosome'dir ve gayet normal ve doğal bir insanın vücudunda gerçekleşen bir işlemdir. Ama malesef insanları öyle korkuttular ki sağlıklı düşünme veya araştırma ve okuma zahmetine girmeden, körü körüne bu korku aslanların yalanlarına kanıyorlar. Ha birde aman aşı çabuk bulunsun diye yalvaracak hale geldiler. Ne yazık ki bu Bill Gates denen insan düşmanın dünya nüfusunu düşürmek istediğini alenen savunduğunu ve bunu aşılar ile yapmak istediğini ve dünyada ne kadar aşı üretecek şirket varsa yüklü miktar paralar ile ortak olduğunu çoğu bilmiyor
  • 5 Yıl Önce

Huseyin Temur

Selamun aleykum Celiskiler dunyasi. Hem virus surekli mutant oluyor. Asi etkisizlesiyor, diyorlar hem de asi olun diyorlar.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23