• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediyede lağım patladı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kanalizasyon rögarı patladı. CHP'nin yönettiği Kuşadası ilçesinde lağım suları denize karışırken sahildeki insan büyük bir panik yaşadı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İsmail

Aslında buralarda CHP çeketini assa oralardan kazanır yani egeyilen tırakya bölgeleri CHP çeketini koysa çekete oy verirler bukadar fanatikler onlar için hizmet önemli degil CHP önemli.
  • 5 Yıl Önce

Kemal polat

...
  • 5 Yıl Önce

Murat ben

kılıçtaroğlu ne dedi Türkiyeyi İzmir gibi yöneteceyiz. 2023 kapıda Allah akıl fikir versin inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Demek çoğu buna layik

Yazık vatan severlere,siz düzeltmezsseniniz sizi düzeltecek yok.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet öksüz

Rizeyi sel basınca takdiri ilahiye oluyor ama kuş adasını sel alınca chp nin yönettigi ilçede chp li belediyeler beceriksiz oluyor öylemi güldürmeyin adamı.takdiri ilahidir o.
  • 5 Yıl Önce

Europe

Chp li belediylerin alt yapilarida ayni zihniyetleri gibidir kötü kokularlar sarhosluk ayaz lik yolsuzluk var da var yok yok her sey mubag chp de.
  • 5 Yıl Önce

İzmir li Mehmet

İyi de böyle yönetilmeyi siz istediniz şimdi şikayet etmeye hakkınız yok ki ... manzara ya bak aynı İzmir
  • 5 Yıl Önce

k d

chp lağım demektir.
  • 5 Yıl Önce

Bekir

CHP li belediyede lağım patladı başlığı çirkin bir başlık 
  • 5 Yıl Önce

Halit

Nasıl istersen öyle yönetilirsin vesselam demek buna layık bu chpkk lı lar
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23