• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan gerçeği duyurdu... Elmalı davasındaki çizimlerle ilgili flaş açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Elmalı'daki istismar davasına ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ve çizimlerin bu davaya ait olmadığını söyledi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adile

İstanbul sözleşmesini de savunmaya kalmasınlar artık. Onun savunulacak hiçbir yanı yok! Üstü süslenmiş tam bir ihanet sözleşmesiydi. İHANET SÖZLEŞMESI
  • 5 Yıl Önce

Adile

Niye böyle açıklama yapmak için geç kalınır anlamıyorum. Elmalı davasında ki belgelerin o davaya ait olmadığını söylemek için neyi beklediniz. Tüm Türkiye ayağa kalkmış. Yetkililerde çıt yok. İnsanları bilgilendirmek, yalan varsa onu ortaya çıkarmak bir bakan için bu kadar zorsa, yargı sürecini araştırıp kamuoyunu bilgilendirmeği beceremiyorlarsa ne işe yarıyor? Sıcağı sıcağına konuşması, devletin duruma hakim olduğunu hissttirmesi, o sırada çıkacak spekülasyonlara engel olması gerekmez miydi? İnsanların aklına kazınan imaj sıcağı sıcağına verilir bu kadar geç kalınmaz.
  • 5 Yıl Önce

BASRİ

ÇOK HAKLISINIZ. BU KADARMI ZOR. ORTALIK YANDIKTAN SONRAMI. YETKİLİLER NE İŞ YAPIYOR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23