• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kur’an bülbülleri hafızlık tacını taktı

Allah kelamını ezberleyen hafızlar, yurdun dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle manevi coşku oluşturuyor. Yalova Hafızlık İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören 14’ü erkek, 18’si kız toplam 32 öğrenci gerçekleşen harikulade bir merasimle icazetlerini aldı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Putsavar

türk islam cumhuriyetimizde yüzde 100 AK partili vatansever olana kadar çalışmaya devam.ya hak
  • 5 Yıl Önce

tr'de laik cumuriyetin en önde gelen savunucuları arasında türbanlı kadınlar yer almalı! her ne kadar bir dönem kamalistler türbanı üni.de yasakladılarsa da şimdi normale dönüldü! türbanlı kadının çalışabilmesi okuyabilmesi evlilikte eşit söz hakkına sahip olabilmesi laik cumuriyet sayesinde mümkün olabilir! kendi bindikleri dalı kesmesinler! anıtkabire bir camicik yani mescid bekliyoruz!
  • 5 Yıl Önce

kibarcik

maşallahu ekber rabbım sayışlarını artırsın besmlesızlerın karın agrıları artsın amın
  • 5 Yıl Önce

Vatandaş

Hayırlı mübârek olsun, Rabbim Kur'an ahkamıyla amel etmek nasip eylesin hafız olan yavrularımıza ve cümlemize. Ve merakım şuki Haremlik selamlık diye bir inancımız kalmadımı artık!!! Eskiden bu vb dini merasimlerde - törenlerde, ve dindarların düğün vb programlarında kadın erkek ayrı yapılır haremlik selamlık olurdu!!! Zîrâ İnandığın gibi yaşamaz isen; yaşadığın gibi inanmıya başlarsın Allahmuhafaza!!!
  • 5 Yıl Önce

Maşaallah.Berakallah. Allah,sayılarını artırsın.

  • 5 Yıl Önce

43

allah dünya siyahi çocuklarında gençlerinde islamı artırsın amin
  • 5 Yıl Önce

Hani Hayali

Maşallah Süphanallah Allah sayılarını kat kat artırsın İnşallah. Kurtuluşumuz buradan olacak eminiz ve daima duacıyız
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23