• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Koca açıkladı: Bir adım daha yaklaştık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saat içinde toplam 449 bin 684 doz koronavirüs aşısı yapıldığını belirterek, normalleşmeye bir adım daha yaklaşıldığını söyledi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vejo

Sorumluluk almamak icin herzaman kagitimzalaniyor bu ye ni degil asisi gelipte asi olmayani hastalandimi tedaviye almayacaksin
  • 5 Yıl Önce

refik zengin

Sayın Bakan covidden başka hastalıklarda var.Kande ve diyabet içinde birer bilim kurulu kurmalısınız.Bu hastalıkların kesin çözümü için ilgili yerlere emir vermelisiniz.Bu hastalıklardan ölenlerin sayısı covidden kat kat fazla.Eylea göz iğnesi antep tıp fakültesinde neden yazılmıyor.Doktor yazıyor,sekreter Lucentis e çeviriyor.Gerekceleride ,dışarda özel bir hastanede Eylea yı 3 kere yaptırırsanız burda ondan sonra yazabilirzi diyorlar.Bu ne mantık dışı bir açıklamadır.Böyle sorunlarıda halletmeniz gerekmezmi covid yanında.
  • 5 Yıl Önce

Talat AKTAŞ

AŞI RANDEVUSU ALIPTA RANDEVUYA GİTMEYENDEN AŞI PARASI ALACAKSIN KARDEŞİM İLK HASTAHANE MUAYENESİNDE TAHSİL EDECEKSİN. AŞI OLURSUN OLMAZSIN O SENİN KARARIN AMA RANDEVU ALIPTA AŞI OLMAZSAN HEBA OLAN AŞININ PARASINI VERECEKSİN.
  • 5 Yıl Önce

Fuzuli

İllaki kobay olacaksın ben dünya nüfusunun azaltılmasını isteyen iblislerle anlaştım kobaylık ücretini aldım mecbur aşı olacaksın diyemezsin sonuçları iyi olmaz ......
  • 5 Yıl Önce

Hatice

Dso bile asilarin virusu yeneceginin bir garantisi yok diyor bizdede durmadan asi ile hastalik azaldi diyor ya gribi yaptilar corono hastaneye yatanlarin yuzde 60 i oldu verilen ilaclarin etkisi ile ayrica asi yapilirken birde sorumluluk almamak icin kagit imzalatiyorlar hele ulke tv habercisi aksoy beyefendi asi mecbur tutulmali deyince cildirdim kardesim hele bir asidan dolayi felc olanlari beyinde verdigi arizayi beyin kanamasi gecirenleride bir tv lere cikarsalarya cikaramazlar hastalarda cikamaz cunku elinde imzalamis oldugu bir belge var hukuken hakkini bile arayamaz zaten beyin mankurtlasmis oluyor zaten yuzde 50 si asi olmak istemiyor cunku yakinda yalnis yaptik diyecek bu virusu labaratuarda urettiren yahudi kafirleri
  • 5 Yıl Önce

Ankaralı

istediğiniz haberin altına yorum menüsü, istemediğinize mesaj menüsünü kapatın, olur mu böyle saçmalık? Katil Putin ve katil askerlerinin, İdlib'de sivilleri bombalamasının haberi altında yorum yeri yoktur. Neyse burada yazıp, deşarj olayım. Ey Katil Putin bu katliamların hesabını vereceksin.Çünkü Müslümanlara karşı sürekli 3 maymunu oynadınız siz ile Amerika. Allah belanızı ergeç verecektir, az kaldı.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23