• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın karşısında adayların şansı ne olur? Abdülkadir Selvi, anketi paylaştı

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Optimar’ın Cumhurbaşkanlığı yarışında şubat ayı anketini paylaşarak önemli değerlendirmeler yaptı.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Saddi

Tayyip bey bitti. Ne iktisat politikası var. Ne ziraat politikası var. Ne para politikası var.  
  • 5 Yıl Önce

Fehmi

Hayali adaylar. Şu anda iki aday var. Biri Erdoğan diyeri meral Şenerdir. Kılıç dar oğlunun iradesi elinde değildir. Küçük partiler ol dese olur demese Aday değildir. Seçime kadar bu romanı daha çok okuyacağız inşallah
  • 5 Yıl Önce

Vatandas

Topunuz birleşseniz oyunuz kırkaltı olur kırkaltı nın ne olduğunu anladınız? Seçmenin oyu silahı eğer kendi ayağına sıkacaksa sıksın istanbul ve ankara görünen yüzü.
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan karşısında şansı yok. Şansı sıfır. Ancak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu karşısında da Erdoğan'ın şansı yok. Seçim geciktikçe Erdoğan'ın kazanma şansı azalıyor. Nedenleri:1- Erdoğan'ın yaşı ilerliyor, seçmen yaşa da bakıyor. 2- Seçim geciktikçe artık Yerel seçimler üzerinden epey süre geçmiş olacağından artık İmamoğlu'nun İstanbul, Mansur Yavaş'ın ise Ankara Belediye Başkanlıklarını çok rahat gözden çıkarıp aday olacaklardır. Zaten Erdoğan karşısında diğer adayların şansı yok, asıl kazanacak olan İmamoğlu ve Yavaş seçime girmesi için artık önünde bir engel kalmayacak ve kesin aday olacaklar. Kısaca bu yıl seçim olmazsa bundan sonra artık İmamoğlu ve Yavaş aday olacaktır. Belediyede 3 yılını doldurmuş olacaklar ve geriye kalan 2 yılı gözden çıkaracaklardır. Ancak bu sene seçim olursa İmamoğlu ve Yavaş aday olmaz, bu durumda Erdoğan kesin kazanır.
  • 5 Yıl Önce

ramadan

sizigidi alçaklar. Tayyibin esamesi olamazsınız. üfleyin, mangalda ateşiniz sönecek.
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Benim tercihim Fatih Erbakan'dan yana...
  • 5 Yıl Önce

Abdulcabbar

Bunlar, algı operasyonu. Reisin karşısına o saydıklarının topu gelse bir de üstüne Bidon’u koysan onları bir de Murdock medyası ile yalan dolan parlatsanız gene Reise yaklaşamaz.....
  • 5 Yıl Önce

serhat

maalesef üzülerek söylüyorum bugünkü koşullarda erdoğanın karşısına kimi koyarlarsa koysunlar kazanırlar.aynen imamoğlu mansur yavaş örneğindeki gibi.
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

EĞER BU ÜLKEDE muhalefetin lider diye ortya attıkalrı bu tipler %30 dan fazla oy alıyorsa hazırlanın felaket geliyor demektir.
  • 5 Yıl Önce

Dr. Fatih

Türkiye Cumhuriyeti için Atatürk'ten sonra Çalışan Tek Lider Recep Tayyip Erdoğan dır. Kılıçtaroğlu. Akşener. imamoğlu ve mansur kimlere hizmet ettikleri açık ortada asla Türk Milletimiz bunlara ülke yönetimine müsaade etmez ve de etmeyecektir.
  • 5 Yıl Önce

Corumlu

Ekonomi böyle devam ederse reisin karşısına kim çıksa kazanır.
  • 5 Yıl Önce

Kemal Yılmaz

Kararsız görünenlerin %90 muhalefeti destekleyecektir!!
  • 5 Yıl Önce

saffet

REİS Karşısında sıfır degil sıfırın altında ama yargı kararları
  • 5 Yıl Önce

Hasan Ali

Abdulkadir Selvi darı ambarında uyumuş güzel ve hayali bir rüya görmüş ,bence. Bizimköyde Tavukların cücüklerini güz gelince sayarlar.
  • 5 Yıl Önce

ömer faruk

Bence bu kadar emin olmayın milletten kopan AKP oyu nerden alacak acaba...
  • 5 Yıl Önce

ömer

Selvi ne iş mansur a mi yaklaşacak bu sefer...
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Dikkat erdoğanın karşısına boş ceket koysalar kazanacak duruma geliyorlar bunda saz ekibinin katkısı çok .
  • 5 Yıl Önce

isimsiz

Anketlerde Erdoğan önde gösterilince hiç bu anket nerde kim ne zaman yaptı,masa başı çakma anket demiyorsunuz,tersi bir ankette başlıyorsunuz anket şirketini karalamayı yol CHP’nin anketçisi yok bilmem neyin anketçisi diye ....a birde Abdülkadir’i nedense çok değer verir olgunuz
  • 5 Yıl Önce

Eyt

5 oyum var 16 yıldır akp ye verdim bundan sonra asla akp hukumetinin suriye politikasindan dolayı 10 yildir besliyoruz mahallemizi maf ettiler
  • 5 Yıl Önce

osman genc

Bu kadar hainlik nankòrlük olamaz.  
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23