• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan Genelkurmay Başkanı'ndan Türkiye'ye küstah sözler

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, iyice haddini aştı. Türkiye’nin 'savaş nedeni' saydığı 12 mil kararını, ‘gayri ciddi’ olarak niteledi. Küstah Floros, daha da ileri giderek Türkiye'nin provokatör olduğunu söyledi.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Onurlu olun.

Yunan bizimle anlaşmak, uzlaşmak, diyalog istemiyor işte.  
  • 5 Yıl Önce

Osmanlı

Eeeee 12 mili ilan et o zaman boş konuşma abd denen şeytan bir gün olacak yok olacak o zaman ne halt edecen
  • 5 Yıl Önce

hadra

Ya Bizm Henelş Kurmaybaşkanı Nerde? Veya Devletimiz Nerde? Demekki Bize 20 Temmuz 1974 Merhum Erbakan Hocamız veya Selahaddini Eyyubiler veyahutda Sultan Alparslan Han gerekiyor? Sınır boyundaki Cengaver Türk Oğlu Türkün deyimi ile ;''Karaoğlanın Dediğini mi söyleyelim!'' Ya Devlet Başa Ya Kuzgın Leşe ! Zira Ecdadımız en sıkıntılı devrinde dahi Çanakkalede ne Yaptığı Ortada!
  • 5 Yıl Önce

Eren

Bu Yunan’ı Melis adası çevresinde vurmamız gerekiyor. Silahlandırdınız her adada bunkarı vurmamız gerekiyor. 
  • 5 Yıl Önce

ata 1905

otur oturduğun yerde 
  • 5 Yıl Önce

Vatandaş

Kahpe yunan sen başkaları na güvenme gün gelir yalnız kalırsın  
  • 5 Yıl Önce

MEHMET DEMIRCI

AMERİKA SİZİ ÇOK İYİ ANLIYOR DA SİZ KENDİNİZİN NE OLDUĞUNUZU ANLAYAMADINIZ... OLUM DİLENCİSİNİZ LAN DİLENCİ...
  • 5 Yıl Önce

678

yunanlarda nefis olsaydı tüm ilişkiler kesilirdi
  • 5 Yıl Önce

adem

Babanın malı 12 mile çıkaracaksın ozaman seni türkiyenin elinden abd de alamaz Kıbrıs unuttunmu
  • 5 Yıl Önce

mERaL

KADİRCİLER DOLAR BURAYA YUNAN İÇİN
  • 5 Yıl Önce

Torpedo

Sadece denemeyi dene dilenci ...
  • 5 Yıl Önce

Amine

Siz hakkınızı savunamazsiniz sizin hakkınız yok hepsi bizim diyor yok öyle bir dünya gerçek dünyayı biz size gosteririz
  • 5 Yıl Önce

gedikli

ABD, UKRAYNAYI RUSYAYA KARŞI, YUNANİSTANI TÜRKİYEYE KARŞI KIŞKIRTARAK TÜRKİYE VE RUSYAYA KARŞI EZELİ DÜŞMANLIĞINI İLAN ETMEKTEDİR. 15 TEMMUZDA İNCİRLİKTEN KALDIRDIĞI UCAKLARLA YENİLGİYE UĞRAYAN ABD, ATİNADAN KALKACAK UCAKLARLA TÜRKİYEDEN HESAP SORABİLECEĞİNİMİ ZANNETİYOR. NETİCEDE RUSYA UKRAYNAYI, TÜRKİYE YUNANİSTANI İÇİNE HABSEDER. YUNANİSTAN TÜRKİYENİN 8. BÖLGESİ OLUR. UKRAYNA RUSYANIN İLERİ KARAKOLU OLUR.
  • 5 Yıl Önce

gedikli

ABD, UKRAYNAYI RUSYAYA KARŞI, YUNANİSTANI TÜRKİYEYE KARŞI KIŞKIRTARAK EZELİ TÜRKİYE VE RUSYAYA KARŞI EZELİ DÜŞMANLIĞINI İLAN ETMEKTEDİR. 15 TEMMUZDA İNCİRLİKTEN KALDIRDIĞI UCAKLARLA YENİLGİYE UĞRAYAN ABD, ATİNADAN KALKACAK UCAKLARLA TÜRKİYEYEDEN HESAP SORABİLECEĞİNİMİ ZANNETİYOR. NETİCEDE RUSYA UKRAYNAYI, TÜRKİYE YUNANİSTANI YER BİTİRİR. YUNANİSTAN TÜRKİYENİN 8. BÖLGESİ OLUR.
  • 5 Yıl Önce

sukru

Yunan piçinin durumu,tasmasını tutan adamın yanındaki kendini kaplan zanneden finoya benziyor.
  • 5 Yıl Önce

türk

adaları ve batı trakyayı almanın zamanı gelmiştir, kaşınıyorlar
  • 5 Yıl Önce

Serdar

ABD asker yığıyor Yunanistan'a asıl soru Rusya'nın Ukraynayı işgal etmesine karşı mı ? Yoksa Yunanistan ada karasularını 12 mile çıkarınca Türkiye'nin casus belli ilan edememesi için mi ? Belki de her ikisi içindir.
  • 5 Yıl Önce

Gaffar

Mademki yunan komutan hadini aşmış siz yeni cehennem yakıtı gidin başını koparin. Kafiri cehenneme gonderim
  • 5 Yıl Önce

Ömer

E gitmiş siniz masada oturmusumuz sizi ezberlediler Amerikan yahudisi oturun heme oturdu nuz
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23