• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DSÖ'den kritik uyarı: Tekrar olabilir

Dünya Sağlık Örgütü Acil Durumlar Programı Direktörü Mike Ryan, yeni tip koronavirüs salgınının yıl sonuna kadar sona ermesini beklemenin gerçekçi olmadığını bildirdi. DSÖ'nün Kovid-19'a karşı mücadele ekibi lideri Maria Van Kerkhove ise, salgına karşı bilinen tüm önlemlere uyulması gerektiğini aksi takdirde virüsün tekrar "sıçrama" yapacağı uyarısında bulundu.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

okuyucu

şimdiye kadar nice fakir ülkeler koleradan,tifodan,veremden kırıldı nice sıkıntılar çekti hanginiz gündeme getirip yardım ettiniz sizi gidi hainlerin uşakları.şimdi gribin farklı bir versiyonu olan bir hastalığı devasa büyütüp,kirli çıkarlarınıza alet ettiniz ,nice milyonları ruhen,maddeten çökerttiniz,ülkelerin ekonomileri alt üst oldu bu yaraları sarmak yıllarca sürecek.bakın bu virüs kalabalıklarda bulaşıyor ise, ben metroyla işe gidip geliyorum ,marketler hafta sonu hınca hınç dolu,her yer tıklım tıklım bizi boşu boşuna sıkıntıya sokuyorlar.bıraksınlar bu saatten sonra insanlar bu virüsü yendiler zaten,kalabıklarda abarttıkları kadar tehlike yok eğer olsa şu anda günlük vaka 100 bib olmalı.avrupayı görmüyormusunuz,adamlarda berberler bile yeni açıldı ohal devam eden ülkeler var fakat vakalar 30 binlerden düşmüyor,madem dışarı tehlikeli adamlar evden çıkmıyorlar lakin vaka bitmiyor.bir oyun oynanıyor bu oyunu sergileyenler oyun bitti diyene kadar devam edecek.
  • 3 Yıl Önce

567

hergün 100 tane virüs ortaya çıkıyorsonra bastırıyorlar illaha normalleşelim normalleşip virüs salgın yükseldimi bu seferde erken normalleşme oldu yani insan öyle zalim bir varlıkki hiçbir kaba kılıfa sığmayan lanet bir yaratık
  • 3 Yıl Önce

HAMDİ

yalanlarınızı...
  • 3 Yıl Önce

abdrhman

bu güne kadar yapılan ölçümlerde korona yani grip hastalığından ülkemizde 30 bine yakın insan ölmüş bunların ne kadarı korona yani gripten ölmüş oda muammalı. ölenlerin % 95 şi 65 yaş üstü yani bir ayağı çukurda vede kronik rahatsızlığı olanlar çoğunlukta. bu 30 bine yakını 85 milyonluk nüfusumuza orantılasak %0 yani binde biri bile değil binde biri 85 bin binde yarımı 42 bin yani binde yarımı bile değil.kanserden ve diğer hastalıklardan ölenler bu korona yani grip hastalığını 50 ye 100 ze katlar. bu korona hikayesinin altında başka dolaplar dönüyor. istediğin kadar tedbir al istersen herkesi tek kişilik hücrelere tık. istersen nüfusunun % yüzünü aşıla korona bildiğimiz grip olayı asla önlenemez. Korona bildiğimiz grip enfeksiyonudur. asırlardır var ve bitmeyecektir. çünkü grip enfeksiyonu demek vücudun kendi içindeki pislikleri temizleme olayıdır. senede veya 2 senede bir muhakkak temizlik yapar. çaresi hastalık esnasında bol bol günde 5-6 su bardağı nane limon ıhlamur kaynatıp için. en az 8 gün sonra daha rahat pisliği atarsınız. bu yaşlılarda biraz daha ağır geçer. eğer insanlar grip yani korona olamazlarsa o pislik vücut içinde birikir ya kanser yapar ya başka bir hastalık yapar. yani koronasız grip enfeksiyonsuz yaşam yoktur. bu Korona diye adlandırılan bir exosome'dir ve gayet normal ve doğal bir insanın vücudunda gerçekleşen bir işlemdir. Ama malesef insanları öyle korkuttular ki sağlıklı düşünme veya araştırma ve okuma zahmetine girmeden, körü körüne bu korku aslanların yalanlarına kanıyorlar. Ha birde aman aşı çabuk bulunsun diye yalvaracak hale geldiler. Ne yazık ki bu Bill Gates denen insan düşmanın dünya nüfusunu düşürmek istediğini alenen savunduğunu ve bunu aşılar ile yapmak istediğini ve dünyada ne kadar aşı üretecek şirket varsa yüklü miktar paralar ile ortak olduğunu çoğu bilmiyor
  • 3 Yıl Önce

Nihal

Virüs size şu tarihte biteceğim diye süremi vardı hayır her yaz her yılsonu umutlanıp avunuyoruz bizim süremizle onun değişiklik süresi çok farklı ha birde o biter başkası çıkar
  • 3 Yıl Önce

Metin Uyulan

...En tehlikeli Virüs DSÖ hani Dünya beşten büyük idi ?
  • 3 Yıl Önce

Azevi

Sizi deccalin kopekleriiiii.Uretip üretip yerküreye hem yayın,hemde korku kaos ortamı yaratın.InsaAllah sonunuz yakındır.
  • 3 Yıl Önce

deniz

BM DEN TUTUNDA DSÖ SÜ TÜM KURUMLARI İFLAS ETMİŞTİR DSÖ SEN GİT SAĞLIKTA FAKİR EZİLMİŞ ULUSLARA YARDIM ETSENE ACİZ KURUM KONUŞUYOR KİMLER HANGİ GÜÇLER ARKANDA DÜNYA HALKLARI İÇİN HİÇ BİR FAYDAN YOK FELAKET TELLALLARI NEYSE TÜRKLER TEKRAR TARİH SAHNESİNE ÇIKTIĞI ZAMAN OSMANLI GİBİ BÜYÜK TÜRKİYE OLARAK BM NİN KAPISINA TEKME ATIP GİRECEĞİZ BM YE YUMRUĞUMUZU ÖYLE VURACAĞIZ O 5 Lİ ÇETE DEVLETLER AĞIZLARINI AÇIPTA GIK DİYEMİYECEK BU YÜZYIL TÜRKLERİN YÜZYILI OLACAK ÇÜNKÜ ARKAMIZDAN MAZLUMLAR ORDUSU EZİLMİŞ ULUSLAR GELİYOR DÜNYA TÜRKLERE AİT BİR KÜREDİR.
  • 3 Yıl Önce

Düşünen Adam

Yeniakit gazetesi... Selâm hidayete tabi olanlar üzerine olsun.
  • 3 Yıl Önce

Harami Uzunel'in yeğeni Harami Eliuzun

Şeytanî planları sıçrama yapacakmış DSÖ ve onu barındıran şeytanın hizmetkârları pek yakında sizde uyanan halkın tepkisi ile altınıza sıç.....ma. yapacaksınız .
  • 3 Yıl Önce

süleyman

dso nün haberlerini buraya eleştirmeden taşıyorsunuz ya. inanın akitten süphe der duruma geldim
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23