• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tehlike geçmedi! FETÖ hala en kritik görevlere sızıyor

FETÖ’ye dün yapılan operasyon örgüt üyelerinin ihraçlar, gözaltılar, yargılamalar ve sıkı güvenlik soruşturmalarına rağmen hala devletin en hassas birimlerine sızabildiğini ortaya koydu. Son YAŞ’ta tuğgeneralliğe terfi ederek Kara Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı’na atanan Serdar Atasoy FETÖ’den gözaltına alındı.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adsiz

Kör düğüm .... Çöz çöz bitmiyor. Ariyon ,buluyon,yakalayıp içeri tikiyon,olmadı besliyon daha olmadı emekli edip aylık bagliyon,yine olmadı atama yapıp rütbe takiyon,yine yetmiyor en mahrem bilgilerin başına getiriyor yine olmuyo, Başbakan,bakan yapiyon hatta Kardeşim deyip C.Baskani yapiyon yetmir be kardesim yetmiyor da bitmiyorda. Eskiden büyüklerimiz dediği gibi lanet var üstünde. Inaniyom ki Türkiye'nin üstünde lanet var. Rahmetle beraber. Birincisini çözdük. Ayasofya. Digerleride çözülmeden bu süreç bitmeyecek. Ister karamsarlık deyin ister inanın ister inanmayın. Kader işte kader,zorluyor bu milleti "Ayağa kalk Sakarya" dercesine "Ey Osmanlı'nın evladı ey ecdadın mirası ayağa kalk" diyor kader bize.Birileride bunu anlamiski icerdeki kuklalarla bunu yavaslatmaya hatta imkan ölçüsünde yok etmeye çalışıyor. Olanların özü bu. Bu milalet Ya Allah Bismillah der ayağa klakarsa bütün o şeytani hesaplar başlarına geçecek,yok olduğumuz yerde sayar uyursan ,Şeytan başımıza çuval gecirecek. Seçim bizim!!!!!!
  • 5 Yıl Önce

Rabia Zafer

Fetö, Konusunda Kesinlikle Çok Daha Derin Araştırılmalıdır. Būtūn Askerler.
  • 5 Yıl Önce

Vatan

Bunların iplerini ellerinde tutan mahrem imamlarıda hiç boş durmuyor, onlarda stk'lara sızmayı çoktan geçtiler, birçok stk'ları tamamen ele geçirmenin peşindeler! Özelliklede yurt dışındakiler, birçok stk'larda daha etkili olup; hem yurt dışını, hemde yurt içini karıştırmanın peşindeler! 31mart yerel seçimlerden bir yıl ziyade evvelinde; aşırı hareketlendi bu kripto imamlar!Normalde ceplerinden tatillere gitmiyecek, Cimrilikten geberecek karekterde olmalarına rağmen, sürekli türkiyeye tatillere gitmiye başladılar! Özellikle istanbul ve izmire hiç gitmiyen ..., birden istanbul ve izmir otellerine sürekli tatillere gider gelir oluverdiler! 《Her şey daha güzel olacak!》 söylemini piyasaya onlar sürmüş meğer; fetöcüler örgütü ve güleni tartıştıkları twittlerinde, hani 《Her şey daha güzel olacak!》tı? Diye sorguluyorlar örgüt tepesini. Ve artık fetö örgütünün yeniden gücü ele geçireceğine güvenleri kalmadığını, sabırlarının tükendiği, hatta liderlerini HE (Hocaefendi,güleni) Allah'dostumu?, yoksa bir şarlatanmı? diye açık açîk tartışmaya açmışlar, ismi teşhir ve meşhur fetöcüler sosyal medya hesaplarından.
  • 5 Yıl Önce

OOSY

Adalet dağıtanlar, hainleri hakim ve savcılar koruduğu sürece, adalet bakanıda onları bağımsız diye savunduğu sürece, denetimli serbest bırakıldığında, indirimli ceza verildiği sürece, chpkk, hdp, ip gibi partiler tarafından desteklendiği, korunduğu sürece bittiği sanılıyorsa darbe süresi bitti demek çocukca bir düşünce olup onunla avunur dururuz.
  • 5 Yıl Önce

Vehbi

Hala nadim olmayan varsa sabit suça katbe kat müeyyide uygulanmalı
  • 5 Yıl Önce

K MARAŞLI

15 temmuz darbesine katılan ne kadar varsa idam edeceksin bunun yakınları bir asır gider. Yoksa bu hainler Türkiye düşmanlarının maşası olmaya devam eder. Bunlar kuzu postuna bürünmüş kurt yetiştirilmiş bunların dini anlayışıda her halt mübah. Eleştirdiğin
  • 5 Yıl Önce

Mehmed

Erzincan'a dikkat. 15 Temmuz öncesi ve sonrası çok iyi araştırılmalı.
  • 5 Yıl Önce

Hazırlık Oabilir

Ak parti büyük bir kalkışma kurgusu içinde olabilir.
  • 5 Yıl Önce

demirel

sadece feto itimi. bir sürü yardakçılarıda halkın içindeler.
  • 5 Yıl Önce

Eda

Cezalar caydirici degil bunu Ben anliyorumda sizmi anlamiyorsunuz?
  • 5 Yıl Önce

Turgut

BIR ZAMANLAR FETOYU ZIYARET ICIN KAMU KURUMUNDAN YOLLUKLU-YEVMIYELI PENSILVANYAYA FETOYU ZIYARETE GIDEN CEMAATTE OLMAYANLAR ANCAK MENFEATLERINI ON PLANDA TUTAN SAHSIYETSIZ SIYASETCILER, AKADEMISYENLER, KAMU GOREVLILERI, BUNLAR NE DURUMDA... SIMDI HANGI KURUMLARIN BASINDALAR... ISTE EN TEHLIKELI OLANLAR BUNLAR...
  • 5 Yıl Önce

Halim Üzgün

ÇAYCI çorbacı dan ibaret sananlar aldanırlar. Eşdost dünür ticaret ortağım diye kol kanat gerenleri söyleyin. 15 temmuz gecesi kaçıp saklanacak delik arayıp sular durulubca meydanlarda siyah arabalarla caka satıp kendilerini alkışlayanlar söyleyin. Melih Göjcek şirket çalışanlarına meydanları tutturdu. O bunu yapmasaydı siz, bugünleri zor görürdünüz.
  • 5 Yıl Önce

Slm

Allah memleketimizi şerlerinden korusun..
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23