• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsveç’te şüphe çeken olay: Türk asıllı subay kayıplara karıştı

İsveç'in başkenti Stockholm'de 18 Kasım 2020'de kaybolan 31 yaşındaki Türk asıllı Deniz Komando Subayı Deniz Arda, 3 aydır bulunamıyor.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kavkaz

sen Türkiye'de askerlik mi yaptın, eda? nereden atıyorsun böyle bol keseden lafları. sen bir gün bile orduda üniforma giydin mi de Türkiye'deki askerliğin nasıl olduğunu bileceksin. sen Türkiye'de kaç bin tane vatan evladının ordudan vatan hainleri tarafından atıldığını, harcandığını biliyor musun? kimsenin eline su dökememeyeceği nice evlatlar, gerçek adam gibi adamlar bu orduda bilerek ve istenerek harcandı ve harcanmaya devam ediyor. onlar gibi hain olmazsan ağzınla kuş tutsan bile mezun olamazsın ya da orduda kalamazsın. nasıl işkenceler altından geçtik haberin var mı senin? sağcısı da, solcusu da, islamcısı da, laiki de, ateisti de, yahudisi de, hristiyanı da, her türden iblis yıllar yılı orduda hep vatan evlatlarımıza kıydı ve hala kıyıyor. çünkü hainler vatan evlatlarını sevmez. sen ne sandın? bu Türk kardeşimiz belki kendini o orduda kurtardı. buraya gelse büyük bir ihtimalle harcanacaktı.
  • 5 Yıl Önce

Kavkaz

ne dangalak yorumlar yapıyorsunuz. kimin ordusunda olursa olsun adam Türk'tür. Adam Türkiye'ye mi saldırdı? Türkiye'ye mi zarar verdi? hayır. peki siz neden ona saldırıyorsunuz? gerizekalılığınızla Türkiye'ye zarar veren esas sizsiniz. adamın özelliği şuradan geliyor. isveç'e bir saldırı olursa isveç savunmasını harekete geçirecek 3 özel askerden biriymiş. yani gavur bile ülkesi için Türk'e güvenilebileceğini anlamış, siz ise ona saldırıyorsunuz. 80 km koşmaya çıkacağım demiş ama koşmak için hazırladığı eşyaları evde. yani koşuya çıkmadan önce birileri onu kaçırmış. düşmanları da onun önemli olduğunu bilir. nato kuzey avrupada, baltıklarda sürekli bir işler karıştırıyor, rusya da olabilir.
  • 5 Yıl Önce

istihbarat

belki türk devletinin yetiştirdiği istihbarat elamanıdır nerden bileceksiniz fark ettiler kaybettiler elemanı
  • 5 Yıl Önce

Bulamazlarsa

Sanırım isveçli çok ülkemizde
  • 5 Yıl Önce

Vedo

Rahmet mi okuyalım şimdi haçlı askerine.
  • 5 Yıl Önce

Eda

Linse kusura bakmasinda Baba diyormuski Cok özel yetistirilmis komando Cok özel olsaydi degil isvecte türkiyede komando olurdu. Cocuga yazik etmissiniz.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23