• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan teklifi duyunca sert konuştu! "Nasıl anlarsa anlasınlar"

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6-8 Ekim olayları hakkında Batı kamuoyuna bilgilendirilmesi teklifini reddettiğini, "Avrupalılar nasıl anlarsa anlasınlar. Bizim öyle bir sorunumuz yoktur” dediğini yazdı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bati medeniyeti adina ihanet icerisinde.onlari muhataplari bilgilendiriyor.muhataplarida ülkeye ihanet icerisinde.muhatabi karga (günlük menfaat)olanin burnu .... kurtulmaz.
  • 5 Yıl Önce

Sami

Aynen doğrudur..Dik duruşumuza sonuna kadar devam ... destek tam destek..... Allah vatan haini kim varsa fırsat vermesin.
  • 5 Yıl Önce

RECEP

Bir allahım sen reisimizi başkumandanımızı hertürlü hastalıktan kazadan beladan nusibetlerden koru bize reisimize uzun iktidar eyle ülkemize böyle osmanlı birdaha zor gibi
  • 5 Yıl Önce

Nur

Batı önce kendine baksın avrupada islam düşmanlığı ırkçılık had safhada  
  • 5 Yıl Önce

DRSN

BUU TEKLİFİ HANGİ KİŞİ YAZDI BU KORKAKLARI DERHAL REİS YANINDAN UZAKLAŞTIRMALI
  • 5 Yıl Önce

Özgün

Daha dün kendimizi avrupada görüyorduk hayırdır.
  • 5 Yıl Önce

Millet

Bence Reis çok doğru söylemiş. Ne yani şimdi biz bir teröristi yargılayıp cezalandırmak için Avrupalıları ikna mı edeceğiz. Hem sonra, sanki onlar bilmiyormuş gibi, ahmakça, teröristler şu itliği yaptilar bu piçliği yaptılar diye anlatırsak, vallahi adamlar bize kıçları ile gülerler. Yahu bu teröristler onların piçleri değil mi. Bu durum 15 Temmuzdan sonra, meclisimiz bombalandı diye Merkele, Bidena göstermemize benzer. Yahu 15 Temmuz darbesinin düğmesine bu hiç Biden basmadı mı, şu kadar fetö iti, Almanyaya sığınmadı mı. Adamlar içlerinden ne de çok kıs kıs gülmüşlerdir, bizimle toşak geçmişlerdir vallahi.
  • 5 Yıl Önce

Sert

Devletin pamuk elini itenler. Yumruğu yerler. Erdoğan çok sabırlı davrandı.
  • 5 Yıl Önce

Selâmet

Eeeee peki hiç mi yürek yok, saadet,deva, gelecek partililer rahatmisiniz Süleymancilar rahatmisiniz ? BEN, TÜRKÜM Yasin BÖRÜ nün, üzüntüsünu içimde hissettim, devamlı YASİN İ Şerif okudum Annesine sorun, nasıl dayandı, Ben elim, Ben dayanamadım,İran MÜSLÜMAN değil, Ermenilerin yanında yer aldılar, onlar bizden farklı, ülkemizin içinde birlik, olmak zorundayız. chphdpkk, Fetoya dikkat etmeliyiz.
  • 5 Yıl Önce

yasin börüleri diri diri yakarak şehit eden zalimlere arka çıkan saadetin sözde lideri kamollaoğlu demirtaş keferesine arka çıkarken hiçmi vicdanın sızlamıyor
  • 5 Yıl Önce

kukuklaci azmettirenler zaten bati/abd-avrupa

......
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23