• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

3 anket şirketi sonuçları paylaşarak duyurdu: Seçim tarihi...

Muhalefet partileri tarafından sürekli olarak ortaya atılan erken seçim iddialarına ilişkin bazı araştırma şirketlerinden çarpıcı açıklamalar geldi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Rüzgar

İçim acıya acıya Bu seçimde Oyum Yeniden Refah Partisinedir. Sayın Fatih Erbakan'ın fikirleri umut verici. Tek eksiği sesini fazla duyurmamasıdır. 
  • 6 Yıl Önce

Dost-56

anki CEHASPE gelirse hemen düzeltir. CEHEPE tecavüzlerle başedemiyor. ülkeyi mı yönetecek. Yerel seçim suni soğan, patates stoklanması ile kayıpedildi.
  • 6 Yıl Önce

Nihal

erken seçimde akp kaybeder çünkü koronanın verdiği ekonomik sıkıntı durumu var önce ekonomi rayına oturtulmalıdır.
  • 6 Yıl Önce

hsn

hükümet anketlere bakım aldanmasın. yerel seçim böyle kaybedildi. ve ana sebep pahalılık karşısında,özellikle tarım bakanlığının duyarsız,kalması oldu. şu an millerin canı burnunda,elin sıkıntısı has safhada ve enflasyon yüzde 12 deniliyor. en az yüzde 30-35. hükümet milletin arasına,karışan yalama danışmanlardan değil gerçeklerden haberdar olmalı.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23