• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çin aşısını gönüllü yaptıran başhekim konuştu

Türkiye'nin Çin'den sipariş ettiği koronavirüs aşısının faz-3 çalışmalarına gönüllü olan Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Belkız Berna Külah, “Bizim hastanemizde antikor düzeyi 1’in üzerindeyse pozitif kabul ediliyor. Ben ölçtürdüğümde 10’un üzerinde çıktı. Dolayısıyla bu da yüksek düzeyde bir bağışıklık geliştirdiğimi gösteriyor” dedi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Basiret

Antikor oluşturması, hastalığı önlüyor olması yetmez. Önemli olan, aşıda, bilmediğimiz başka biyolojik veya nano teknolojik manipülasyonlar olup olmadığıdır. Bunu tespit edecek teknoloji bizde varsa, ve devlet garantisini veriyorsa, sorun yok demektir. 60'lı yıllarda gelen birtakım çocuk aşılarının kısırlık, felç vs yaptığı konusu örtbas edilmişti. Aynı şekilde, geçmişte mecburi olan hepatit B aşılarını doktorların bir kısmı kendi çocuklarına yaptırmamışlardı. Yazarınızın dediği gibi, "Ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı."
  • 6 Yıl Önce

erol kılıç

Aşıdan önce antikor ölçümü yaptırmadıysa, antikor yükselmesinin aşıya mı yoksa daha önce belirtisiz geçirdiği hastalığa mı ait olduğu bilinemez.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23