• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump'tan son dakika seçim açıklaması!

ABD'de 2020 Başkanlık Seçimi için oy verme işlemleri birçok eyalette sona ererken ABD Başkanı Donald Trump'tan açıklama geldi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osman gazi 1299

Bakalım bu son hezimetten sonra, biden ( bidon ) ortaya çıkıp tıpkı bizdeki pişkin chp genel müdürü by mister kk gibi oylarımız çalındı mazeretini uyduracak mı?
  • 6 Yıl Önce

Abdülhamid 1876

Ne olacak bu zillet ittifakının durumu. Artık, hiç bir umutları kalmadı. Zillet ittifakı ( chp, ip, sp, fetö, hdp, a,Davutoğlu, a. babacan, a. gül) bundan sonra içten içe kaosa duçar olacaklar. Kendi partilerini yönetemez hale gelecekler. Sokakları hareketlendiremeyecekler. TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'nin gelmiş-geçmiş en büyük lideri BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN liderliğinde, BÜYÜK TÜRK DEVLETİNİN büyük yürüyüşü devam edecek. Bu filmi izlemeye devam edin. Tekrarı olmayacak. Sandalyeye kurulun ve sadece BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ı izleyin.
  • 6 Yıl Önce

Kanuni 1526

Bir MÜSLÜMAN TÜRK vatandaşı olarak abd'ki seçimleri kimin kazandığı beni zerre ilgilendirmiyor ama TÜRKİYE'deki biden ( bidon ) yandaşlarının morardıklarını görmek bana acayip bir keyif veriyor. Hep bir kahır hep bir kahır.
  • 6 Yıl Önce

Fatih 1453

Abd'nin solcuları biden ( bidon ) tayfası, tıpkı TÜRKİYE deki gibi kaybettiler. cehape'nin genel müdürü mister kk ne çok istemişti biden'ın kazanması için. Hep bir hüsran hep bir hüsran.
  • 6 Yıl Önce

Yavuz 1517

Fetö'cü katilleri çok kötü bir son bekliyor. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Şu anda fena ağlaşıyorlar. Bundan sonra tramp'ın oy kaygısı olmayacak. tramp TÜRKİYE ile bir çok konuda beraber hareket edecek. Bir çok alanı TÜRKİYE'ye bırakacak. Fetö'cü katiller için THE END. Bittiniz oğlum bittiniz.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23