• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Validen korkutan koronavirüs açıklaması: Yoğun bakımlarımız doldu, doktorlar...

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, kentteki koronavirüs vakalarının çok yüksek rakamlara ulaştığını belirtti. Vali Bilgin, "Açıkça söylüyorum, şu anda yoğun bakımlarımız neredeyse doldu. Yani o nedenle bu saatten sonra süreci bu şekilde yönetme şansımız yok. Böyle giderse; yoğun bakımlarımızın dolduğunu, tamamının çakılı olduğunu düşündüğümüzde... Allah korusun, doktorlarımız hasta seçmek gibi bir durumla karşı karşıya kalacak ki bu çok tehlikeli bir durum" dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cüneyt beyaz

Abdurrahman adlı yorumcu, 100 'ün üzerinde sağlık çalışanı öldü, 20 li 30 lu yaşlarda olan onlarcası,git bu  o ailelerin yüzüne söyle sıkıyorsa
  • 6 Yıl Önce

mustafa

VALİ ÜSTÜ KAPALI KADROLAR DOLDU. ARTIK TORPİLLİ HEMŞERİLERİNİZİ YOLLAMAYIN İŞ BULAMIYORUZ YETER ARTIK DİYOR. KORNA 19 ÜSTÜ KAPALI EKONOMİK KRİS DEMEK.  
  • 6 Yıl Önce

atakan699

ne kadar doldugunu videosunu görmem lazim yoksa inanmiyorum
  • 6 Yıl Önce

abdrhman

BİLMİYORLARSA BURADAN ÖĞRENSİNLER BİLİM ADAMLARINA DUYURULUR ; yahu yeter bıktık bu korona haberlerinden. önümüze her geldiğinde aksırık öksürük tıksırık nöbetlerine giriyorum. korona bana ben geldim diyor. bıktık illallah yeter yahu. Korona bildiğimiz grip enfeksiyonudur. asırlardır var ve bitmeyecektir. 
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23