• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kalbinden vuracaklardı! Ermenistan'ın kalleş saldırısı son anda engellendi

Azerbaycan Hava Kuvvetleri Karargah Komutanı İkram Eliyev, "Dünkü balistik füze sistemi imha edilmeseydi, füze Bakü'ye ulaşabilirdi" dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bitirin artık....

Bitirin şu silah kesmesini. Bu yürüyüş hiç kesintiye uğramıyacaktı. Dişinizi bir hafta daha sıksaydınız, dış baskılarına bir hafta daha dayabilseydiniz, erminelerin işi bitmiş, teslim olanlara kelepçe ve hapis yetişmiyecekti. Şuan Karadağ ve işgal edilmiş bölgeler çoktan geriye alınmış, hürriyetine kavuşmuş olacaktı. Bundan ne öğreniyoruz: Elini çabuk tutacaksın, gözünün yaşına bakmayacaksın, vuracaksın, vuracaksın, ondan sonra silip süpürüp temizledikten sonra, buyurun şimdi konuşabiliriz diyeceksin. Adamlar fırsatı değerlendirip, ne var ne yok, yığıyorlar. Gavur dinliyormu yasağı, uluslar arası anlaşmayı, insanlığı? Sende tıka kulağını, bitince işin, pardon dersin, afedersiniz dersin, duymamışsım dersin. Yetti artık be! Elin gavuruna acıdıkta ne oldu?
  • 6 Yıl Önce

Rabia Zafer

Ermenistan, Tam Anlamıyla İyi Bir Dersi Hak Ediyor. Azerbaycan, Kesinlikle Karabağı Tamamen Geri Almalıdır.
  • 6 Yıl Önce

said

misilleme niye yapmıyorlar ermenilerin merkezdeki askeri üste saldırsınlar. bak bakalım bir daha saldırmaya cesaret ediyorlar mı
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23