• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DHKPC'liye destek istifa getirdi

Cezaevindeyken ölüm orucunda ölen terör örgütü DHKP-C üyesi Ebru Timtik'in dev posterinin İstanbul Barosu'nun Beyoğlu'ndaki merkez binasının duvarına asılması skandalı sonrası bir istifa yaşandı. İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ayça Özok Ener baro yönetiminden istifa etti.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hukukçu

şu solcuların suç işleme özgürlüğünü hastayım ben. hakimden torpilli bi kere. duruşmaya mini etekli başörtülünün karşısında bir sıfır önde başlar herdaim bu ülkede. solcu öğrenci suç işleyince özgürlük var janim diyen hukuk sağcı öğrenciye gelince irtica hortladı modunda hala. batıdan çok batıcı bizim akimler. hiç bir şey yapmasa riske girmemek ve özgürlüğün karşısındaki kişi demesinler diye solcuya ceza vermez. yine riske girmemek için irtica yanlısı demesinler diye sağcıya ceza verir. sizin adaletinizi yesinler. Yaşasın ilahi adalet.
  • 6 Yıl Önce

saffet

Avukatlara soruşturma için adalet bakanlığından izin isteniyorsa izin verilse de verilmese de Adalet bakanlığına bağlı ve sorumluluğunda demek ki sorumlusu ben değilim herhalde
  • 6 Yıl Önce

hizipsavar

bu ortanın üstü gelişmiş bir ülkede olsa dünya ayağa kalkar o baro ve ona destek verenler hak ettikewlri cezayı alırlar.  
  • 6 Yıl Önce

kul

bunlar kelimenin tam anlamiyla .......
  • 6 Yıl Önce

Kaan

Tamam da neden istifa ettiğini belirtmemis ki... İstanbul Barosu öteden beri sol fraksiyonlarin etkisindedir.
  • 6 Yıl Önce

mastika

özelmi seçiyorlar bu avukatları neden böyle 
  • 6 Yıl Önce

abdrhman

bu af,iş işini yapanları cezalandırmak gerekir olmadı baroyu kapatın  
  • 6 Yıl Önce

Şeref Kazan

İstifa etmekle yönetiminde olduğu baronun bu alçaklığını temizleyemez
  • 6 Yıl Önce

Abdulvahit

İstifa yetmez avukatlıktan atmak lazım
  • 6 Yıl Önce

Güney Doğulu

Ne barosu bunlar Terör Örgütü Barosu mu? T. C. 'nin yeterli savcısı var. Alın bu terör savunucularını mapusa, yırtın Avukatlık ve Baro yetkilerini. Vatan ve devlet düşmanı bunlar..
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23