• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'ndan 'Muharrem İnce' talimatı! "Onunla ben ilgileneceğim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin Muharrem İnce ve beraber hareket ettiği isimlerle tartışmaya girmemesini istedi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ulvi

Muharremciğim.Chp´de gördüğün dayanılmaz muameleye artık ben dayanamıyorum,sen nasıl dayanıyorsun?Bir azarlamaları kaldı.Oda yakın herhalde..
  • 4 Yıl Önce

GENÇTÜRK

KK yı acayip bir korku sardi. Haydi muharem at bunların tozunu.
  • 4 Yıl Önce

BİBERON

CHP Lİ LERE KONUŞMA YASAĞI GETİRİLMİŞ HİÇ KİMSE FİKRİNİ BEYAN EDEMİYOR HANİ DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜZ NEREDE İNSAN HAKLARINIZ EKREM İMAMOĞLU DEMİŞ Kİ BANA İSTANBUL U SORUN YANİ KONUŞMA YASAĞI GELDİ KONUŞAMIYORUM DEMEK İSTİYOR YASAKÇI PARTİ HEMEN YASAKLARI SIRALAMIŞ TEK ADAMLIĞIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ CHP SUSMA HAKKINI KULLANIYORLAR EMİR GELENE KADAR
  • 4 Yıl Önce

vedat uşaklıgil ataseven

SATILIK BİR KAÇ KALEME YALAN HABER YAPTIRIP MUHARREME YİNE İFTİRA ATARLAR..
  • 4 Yıl Önce

Ertan

10 seçim yenilen buna rağmen diktatör gibi chp kurultayında tek aday olabilen çarķçı Kemal cevap verecekmiş.Çokta tın..
  • 4 Yıl Önce

hamido

Rabbim sizi parça parça, lime lime etsin inşallah.
  • 4 Yıl Önce

Yavuz 1517

Bakalım, muharrem ince demokrasi düşmanı kk'nın chp ( cahil halkın partisi ) 'sinin baskılarına ne kadar dayanacak. AK PARTİ'den ayrılıp parti kuranları alkışlayan chp'nin yandaş medyası ve yandaş yazarları, muharrem ince'nin bu demokratik hareketine ne diyecekler. chp, diktatör kk'dan bir an önce kurtulmalıdır. Sol chp ( cahil halkın partisi) diye bir şey kalmadı. chp, diktatör kk tarafından mezhep partisine dönüştürüldü. Cahil chp tabanı hâlâ uyumaya devam ediyor. Ülkeyi chp-fetö-hdp ortaklığına asla teslim etmeyeceğiz. Sonuna kadar BAŞKAN ERDOĞAN, sonuna kadar AK PARTİ.
  • 4 Yıl Önce

ömer

CHP’de yetişti, partinin her molekülünde görev aldı. Dört dönem Yalova Milletvekili seçildi. Grup Başkan Vekilliği görevinde bulundu. CHP’de ‘’Değişim Harekatı’’nı başlattı. Kimseden korkmadı, iki kez CHP Genel Başkanlığına adaylığını koydu. Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyarak yüzde 30.6 oranında oy aldı. Bu oy yüzdesi partinin seçimlerde aldığı yüzdeden daha fazlaydı. Aydın’a geldi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den daha fazla ilgi gördü. Muharrem İnce’yi dinlemek için alanı dolduranlar o, kürsüden ininceye kadar ayrılmadılar. Kılıçdaroğlu'nu dinleyenler ise daha ilk saatler içinde gruplar halinde alanı terk etmişlerdi. Seçim yenilgisinin faturasını Muharrem İnce’ye kestiler, onu suçladılar; ama hiçbiri onun yanında değillerdi. CHP içinde başlatmış olduğu değişim rüzgarının hedefe ulaşmaması için birileri elinden geleni yaptılar. İsteseydi bunların hiçbirine girmez, milletvekilliğinin nimetlerinden yararlanmayı sürdürürdü. Muharrem İnce’nin yeni bir parti kuracağı söylentileri birilerini çok telaşlandırmış olacak ki, bir yıl önce onun peşinden gidenlerin çoğu şimdi onu siyaset sahnesinde linç etmeye çalışıyorlar. Muharrem İnce’yi her gittiği yerde, Türkü de, Kürdü de, Lazı da, Çerkesi de, Alevisi de, Sünnisi de birlikte dinlediler, birlikte alkışladılar; ama şimdi öyle değil. Sosyal medyayı izlediğimde, Muharrem İnce’ye hakaret eden, küfür edenlerin arasında mezhepcilik yapanları görmek siyasetin kirli yüzü olarak beliriyor. Sanki bir güç butona basarak Muharrem İnce’yi karalama kampanyasına başladı. Bu bir kin mi? Bu bir nefret duygusu mu? Yoksa korkularının dışa vurumu mu? Bence, Muharrem İnce'den korkuyorlar, bu korkularını gizlemek için de "CHP’yi Böler" diyorlar. Oysa CHP Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığından bir iki yıl sonra zaten bölünmüştü. Yeni CHP'liler ile Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu gerçek CHP’liler. Mücadele de bu iki grup arasında geçiyor. Ve olaylar gösteriyor ki mücadeleyi gerçek CHP’liler kazanacak. Bunun en belirgin kanıtı da CHP’yi kullanarak saltanatlarını sürdürenlerin Muharrem İnce’nin yeni bir parti kurmasından korkanlar. Su akar yolunu bulur, tek korkuları kendi dümenlerinin bozulacak olması. Varoluşun ‘’değişmeyen tek şey değişimdir’’ kuralı bütün baskıcı unsurlara karşın hükmünü sürdürecektir; çünkü şimdiye dek hiçbir güç bunun tersini yapmayı başaramadı. Muharrem İnce yeni bir parti kursa da Atatürk’ün kurduğu CHP’ye hiçbir şey olmaz. 82 yıldır Atatürk’ü öldüremeyen her türlü güç, Atamızın kurduğu partiyi mi yok edecek. CHP’nin başına gelenler, kendi bünyesinde amip gibi çoğalan asalaklar yüzündendir. Onların da sonu yaklaşmaktadır. Partiye ömrünü adamış bir insana küfredenler bu eylemleriyle gerçek CHP’li olmadıklarını da göstermişlerdir.
  • 4 Yıl Önce

ömer

hem bisiklete binebiliyor, hem traktörü geri geri park edebiliyor. hem de hergün cumaya gidiyor, dahası sübhanekeyi de ezbere biliyor.

ömer

Partiye ömrünü adamış bir insana ince ye küfredenler bu eylemleriyle gerçek CHP’li olmadıklarını da göstermişlerdir.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23