• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korkunç iddia: Ünlüler genç kalmak için çocuk kanı mı içiyorlar? Adrenechrom nedir?

Kimyasal bir bileşik olan Adrenochrom'u dünyaca ünlü isimlerin genç kalabilmek için kullandığı ve söz konusu bileşiğin 'çocuk kanı'ndan üretildiği öne sürüldü. Öte yandan dünyada her yıl 3 milyon çocuğun ortadan kaybolduğu biliniyor.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

paramech

Ahhh ahhh...
  • 5 Yıl Önce

TcVatanseverTc

O çocuklara nasıl bir korku ve acı yaşatıyorlardır o madde için. Yahudiler, masonlar, illüminati ve dünyayı yönetmek isteyen o aileler bitirilmedikçe...dünya huzur ve barış göremez.
  • 5 Yıl Önce

Tr.

İçerisinde collagen(kolajen) varsa,ya cenin kalıntısı ihtimali çok yüksek.Özellikle kadın doğum ve kürtaj yapan yerler bunları satıyor.Bir Fransız ünlüsü ürünlerinde kullanıyor.
  • 5 Yıl Önce

allah rahmet eylesin 7.c.başkanı orgeneral gazi kenan evren paşanın kürtlere kaşıkla b.k yedirmiş olmasının bununla bir ilgisi olabilir mi? İLK İŞİMİZ HÜDAPAR HİZBULLAHIN TEPESİNE BİNMEK OLACAK!
  • 5 Yıl Önce

enes

Eğer bu iddia doğruysa bu çok korkunç bişey. Bilim kurgu filmi gibi bu ne ya!
  • 5 Yıl Önce

kehanet

işte hıristiyanlığın gerçek yüzü, zalim ve hainlik barbarlıktan ibaret olduğunun ve batıl hale geldiğinin ispatı. RABBIM BU ÇOCUKLARA BUNU YAPANLARA YAPTIRANLARA DESTEK OLANLARI KAHRU PERİŞAN ZİRÜ ZEBER EYLE. AMİN.
  • 5 Yıl Önce

Ferit

Yahudilerin cocuk kanını belli günlerde kullandıkları gelenekleri olduğunu biliyoruz.
  • 5 Yıl Önce

ismet soner

avrupa'nın uzak değil, yakın tarihi bile bunun örnekleri ile doludur. avrupa tarihini azıcık araştıran biri şifa bulma maksadıyla insan kanı içmenin ve insan eti yemenin ne kadar yaygın (ve tabii karşılanan) bir hadise olduğunu görünce şaşıracaklardır. vampir filmleri onların gerçeğidir. yamyamlık konusunu afrikalılara yıkmaya çalışmışlardır. ama fiilin menşei kendileridir. bütün bunların yanında aynı zamanda avrupalılar (göçlerden sonra amerikalılar da) dünyanın en fazla, yüzmilyonlarla ifade edilen sayıda mâsum kanı döken vahşileridir. dünyanın başka hiçbir bölgesi onlar kadar barbar olmamıştır, değildir.
  • 5 Yıl Önce

Murat

Kurtlar Vadisi'nden bir sahne gibi
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23