• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sayı 495'e yükseldi! ABD ekonomisi ağır kan kaybediyor

ABD, ekonomisinin can damarlarından birini oluşturan petrol endüstrisinde ağır kayıplar yaşıyor. Ülkede 15 haftadır düşüşte olan petrol sondaj kulesi sayısı bu hafta da 1 adet azalmasıyla toplamda 495'e ulaştı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mevhibe inal

Globalcilerin lokomotifi Çokuluslu! Tekeller başta Medya, görünüşe göre Trump'ın gitmesi için uğraşıyor. İnsanlar, Amerikan halkı da dahil umurlarında değil. Onlara göre Amerikanın da! en iyi ihraç malı ordusu!!
  • 6 Yıl Önce

Saban

Abd nin bu petrol fiyatlariyla petrol çıkartması imkansiz kurtarmaz onlari
  • 6 Yıl Önce

Vatandaş

Bunlara bir şey olmaz, ahtopot gibi her tarafı tutmuşlar.
  • 6 Yıl Önce

Kadir

Turkiyenin ekonomisi aşırı şekilde bozulmuş siz bunu göremiyorsunuz abdyi göryirdununuz . Insaf islamdan ve i sanliktan velir. islam ve insanlık yoksa insafda yok.
  • 6 Yıl Önce

vedat

EYYYY C.H.P.SEN VARSINYA SEN,TA AMERİKALAR GİDİP ORAYIDA BATIRDIN DERLER.TABİ BİZLER YERSEK.
  • 6 Yıl Önce

serdar-1.

a.b.d.iflas etti,onun yerine süper güç biz olduk,biz bundan sonra ne rusyayı ne çin'i nede başka bir ülkeyi takmayız.Tabi hepsi A.K.P.sayesinde oldu.
  • 6 Yıl Önce

hakan

ABD Maliye Bakanlığı'nın verilerine göre Çin'in satın aldığı Amerikan devlet tahvillerinin hacmi Haziran ayında 1 trilyon 147 milyar dolara yükseldi. Japonya'nın ABD'den alacaklı olduğu meblağ ise 1 trilyon 111 milyardan 1 trilyon 91 milyar dolara geriledi. ABD'nin alacaklı devletleri sıralamasında üçüncü sırayı İrlanda Cumhuriyeti alıyor. İrlanda'daki Amerikan hazine tahvillerinin tutarı 302,5 milyar doları buluyor.şimdi bu ülke nasıl çöker çökmez vermiyorum dedimi paraları kim ne yapacak
  • 6 Yıl Önce

neron11

saydığın ülkelere ek olarak japonya,almanya gibi ülkeleride katabiliriz,bunun yanında abd kölesi olan körfez ülkelerininde trilyonlarca dolar abd tahvili var,abd dış borcu yaklaşık 25 trilyon dolar, ve çin,japonya,almanya gibi pek çok ülke abd sayesinde ayağa kalktı ve bedel olarakda kazandıkları parayı abd tahvili olarak abd'ye yatırdı,abd kendisine ekonomik olarak rakip gördüğü çin'in daha fazla güçlenmemesi için ne gerekiyorsa yapıyor, paraya el konulursa ne olur diye soruna gelince ne olduğunu suudilere rest çektiğinde gördük,ayrıca suudiler ve bae pandemi döneminde bir kaç yüz milyar dolar çekmek istedi ama abd izin vermedi,demekk, paran olması yetmiyor,nerede sakladığında önemli yani abd tahvilinde olan para abd'nindir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23