• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Ali Bulut'tan Ebced hesabına göre koronavirüs iddiası: 76 ila 125...

Araştırmacı yazar Mehmet Ali Bulut, dünyayı etkisi altına alan koronavirüse ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

32 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Kaan

Sayin Editor, bu ukala, ne söylediğini bilmeyen boş boş konuşan Adami haber yapıp ta GÜNAHLARINA ORTAK OLMAYIN lütfen! Bu adam ALLAH CC nin hediyesi Efendimiz SAV. yemeklerin efendisi buyurduğu Et'i A +Grubu kisilerin yemesinin HARAM oldugunu ( Canlı kulaklarımla duydum ) iddia edecek kadar saçma sapan konuşan zırvalayan , söylediklerinin en ufak degeri olmayan bir gevezedir! Lütfen rica ediyoruz.
  • 4 Yıl Önce

MUHAMMET CİK

BU KURAN TÜM İNANANLARA GELDİYSE EGER. VİRUS İRANDA ŞUBAT AYINDA GÖUKTU.ARABİSTANDA OCAK AYINDA GÖZUKTU. 125 GÜN KOYUNCA O TARİHTE BİTMESİ LAZIM. MAYIS SONU GİBİ BİTMESİ LAZIM. HANİ İRANDA VİRUS BİTTİMİ. BU KURAN TABİKİ TÜRKLER İCİN İNDİRİLDİ DİYORSAN HAKLISIN.AMA BENCE Bİ DOKTORA GÖRUN EMİCE.DERLER SANA.
  • 4 Yıl Önce

mustafa

MÜNAFIK MÜPTEZEL. KURAN-I KERİMİ BÜYÜ KİTABI ZANNEDİYOR. İSLAM DİNİNDE EBCET HESABI DİYE BİRŞEY YOKTUR. BU SİYONİST YAHUDİLERİN UYDURDUĞU KABALA HESABIDIR. KISACA RAKAMLARDAN OLUŞAN SİYONİST KABALA BÜYÜCÜLÜĞÜ DENİR BUNA. KABALAYI İSLAMIN İÇİNE EBCET HESABI DİYE SOKMAYA ÇALIŞIYOR BU MÜNAFIKLAR. KİM İNANIRSA DİNDER ÇIKAR.
  • 4 Yıl Önce

Şimdiki Lut Kavmi’ne

KUR'AN'DA LUT KAVMİ Lut, kavmine dedi ki: "Alemlerde, sizden önce hiç kimsenin yapmadığı 'fahşayı' (hayasızlığı) mı yapıyorsunuz? Gerçekten siz, kadınları bırakıp, şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, 'müsrif'(haddi aşan) bir kavimsiniz." Lut Kavmi'nin cevabı: "Bunları, yurdunuzdan sürüp çıkarın, muhakkak bunlar, temiz kalmak isteyen insanlardır." demekten başkası olmadı. Bunun üzerine Biz, karısı dışında, (Lut'u) ve ailesini kurtardık; (karısı) ise, helake uğrayanlardan oldu. Ve onların üzerine, bir (azap) sağanağı yağdırdık. Bak! Mücrimlerin(suçluların) akıbeti nasılmış?
  • 4 Yıl Önce

Cihat ŞAHİN

Mehmet Ali BULUT saçmalıyor!Ebced uydurulmuş bir şeydir ve asla Kur'anla alakası yoktur! Kur'an fal ve kehanet kitabı değildir! O diri olanlara ve gaflet içinde yhaşayanları uyandırmak ve onları şu dünya imtihanında kendilerine lazım olan her konuda irşat etmek için indirilmiş bir hayat nizamı kitabıdır!
  • 4 Yıl Önce

Kagan

Zorlama baglanti kurmus. Bunadi mi acaba bu adam. Sacmalamis. Yada bir suredir tv ye cikamadigi için ne yapacagini sasirmis.
  • 4 Yıl Önce

Mesut Sarp

Sen istedigin kadar Kuran la süslemeye calış ortaya attıgın iddia yanlış. En iyisi sen şarlatan bay Bulut, gel sen bunu unut.
  • 4 Yıl Önce

knn

Hazret-i Ali radıyallahu anhın en meşhur Kaside-i Celcelutiye'si, baştan nihayete kadar bir nevi hesab-ı ebcedî ve cifir ile telif edilmiş ve öyle de matbaalarda basılmış. Üçüncüsü: Cafer-i Sadık radıyallahu anh ve Muhyiddin-i Arabî (ra) gibi esrar-ı gaybiye ile uğraşan zatlar ve esrar-ı huruf ilmine çalışanlar, bu hesab-ı ebcedîyi gaybî bir düstur ve bir anahtar kabul etmişler.
  • 4 Yıl Önce

knn

Bu hesab-ı ebcedî, makbul ve umumî bir düstur-u ilmî ve bir kanun-u edebî olduğuna deliller pek çoktur. 
  • 4 Yıl Önce

Knn

Mehmet Ali Bulut Hoca hakikatbin bir alimdir. Dabbe Kuranda müteşabih bir ayettir. Müteşabih Âyetleri tevil etmek gerekir ,tefsir etmek gerekir, bu çıkarımları akıldan uzak görenler akıldan istifa etmişlerdir bana göre, Ebced hesabını Muhyiddin Arabî İmam-Gazali, Cafer-sadık gibi zatlarn hepsi uğramıştır. AyrıCA hadiste var ebcedle alakalı
  • 4 Yıl Önce

Misafir

Yanlış hesaplanmış. 26 günden az
  • 4 Yıl Önce

Ali İsmail

Kardeşlerim kuran Allah in kelamıdır
  • 4 Yıl Önce

Görelim Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler
  • 4 Yıl Önce

İbrahim

K. KERİM sizin safsatalarınıza alet edilemez. O bir hidayet kitabıdır.
  • 4 Yıl Önce

yalan mı

her zamanki gibi buda kuranda var, yazıyor muhabbeti. bir kere olsun bişeyi de önceden haber verseniz.
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Kardeşim ilahı kitabın maksadı öncelikle zikir, tefekkür, ibadet, toplumsal kurallarda düzen, hadi diyelim dediğin olmadı o zaman gelgit yaşayan insanları kaybedersin, yüce kitaba güveni azaltırsın, elbette bizim bilmediğimiz nice sırlar var, ama bunu en iyi Allah cc. bilir, aşikar bilimsel delile ışık tutan ayetler zaten çok çok fazla, ötesine geçip fal açar gibi konuşmayın.
  • 4 Yıl Önce

adil

olup biteni takip etmesek yutturucak. çin 2 ayda normale föndü. almanya bir çok konuda gevşemeye gidiyor. avusturya plajları bile açtı. litvanya önlem bile almadı. japonyada yaşam normal şekilde devam ediyor. yunanistan bir çok konuda esneme yaptı. sen ve senin gibiler hala saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz. yemezler kardeşim. dünya eski dünya değil. her türlü bilgiye 1 dk da ulaşabilirsiniz.
  • 4 Yıl Önce

haz

şu yaşlı başlı adama bakın nelerle uğraşıyor. çocuk musun sen büyü biraz büyü!
  • 4 Yıl Önce

Ebced hesabı ne yahu geleceği kimse bilemez zırvalamış resmen

Abimizi aklı başında zannederdik tv de kan gruplarıyla ilgili ve beslenme konusunda açıklamalar yapıyordu. Ebced hesabıyla yorum yapıyorsa şimdiye kadar bütün söyledikleri şüpheliymiş demek ki. Güvenim resetlendi resmen.
  • 4 Yıl Önce

Halil

Kuran Fal bakmak için inmemiştir.Ayetlerinde saklı manalar yoktur.Müteşabih ayetlerin tevilini sadece Allah bilir.Ayetlerin batıni manası yoktur bunu tarihte batınıler söylemiştirki bunlar islam dışı bir güruhtur.Ayetlerden matematik devşirenlerde psmanlıda huruflerdi. Fatih Sultan Bunların yüzlercesini diri diri yaktırmıştır. Nurcular bu zrvaları bırakmalılar. Ebced hesabı ile gaybı taşlamak yahudilerden kalma bir iştir.;lk bunu yapan İskenderiyede bir yahudidir.Araplarda şiir ölçüleri için falan kullanılır. Doğudaki medreselerde yaygındır.Said nursi bu yüzden çok önemli bişey sanmış. Sonra risaleleri yüceltmek için kullanmış tıpkı Allah yazdırdı falan dediği gibi.İtibar etmemek lazım.Kuran ve sünnette böyle şeylerin yeri yok.
  • 4 Yıl Önce

vatandaş

Çarpıcı mı ...
  • 4 Yıl Önce

TcVatanseverTc

Öncelikle hesap doğru fakat, insan biraz hadis okur.Korona Hiç hadisler ile benzerlik gösteriyor mu? Yanından bile geçmiyor. Bediüzzamanın bile hadislerden çıkardığı ile bile alakası yok. Dabbe kıyametin en büyük alametlerindendir. Düşünün veba dünyaya nelere sebep olmasına rağmen dabbenin namına yetişemiyor. Böyle basit, yeni dünya düzeninde , kripto para vb uygulamalar için insanlar tarafından üzerinde oynanan korona nerede veba nerede? veba nerede Allah'ın insanlara musallat ettiği ve kıyametin büyük alameti namı alan dabbe nerede? YAPMAYIN, AZICIK UYANIK OLUN HEMEN ZIPLAMAYIN, KAFANIZA GÖRE YORUM YAPMAYIN, HADİSLERDE BAHSEDİLEN DABBE KONULARINA BİR BAKIN, VEBAL ALIYORSUNUZ. HATIRLAYIN, AIDS, EBOLA VB HASTALIKLAR İÇİNDE HEMEN ÜZERİNE ATLAYIP DABBE DİYENLERİN HALİ ORTADA. EN BASİT DABBE KEMİKLERE, DİŞLERE, TIRNAKLARA KADAR İŞLEYECEK, KORONA SOLUM YOLU HEDEFLİ. AZICIK BASİRET LÜTFEN.
  • 4 Yıl Önce

MEHMET FATİH

saçmalamak için bu kadar kasma kendini
  • 4 Yıl Önce

Necati

aşı bulunduktan sonra da artık bir ebced hesabı yaparsınız.Şu ana değin neden yapmadınız bu ebced hesabını? Geçen sene filan
  • 4 Yıl Önce

Kamil

Ebced hesabı kabalistlerin uydurması...Dabbe korona değil...ayetlerden hesap kitap iblis işi...Dabbe insanlarla konuşur. Ayeti yorumlayıp anlamı eğip bukenler hesap günü sorumlu...Bu arada bi çok insan benim dediğim çıktı egosunun kölesi...
  • 4 Yıl Önce

Habib

Kuran ayetleri üzerinden hesap kitap yapan şu adamın suratı aynen domuz suratına dönmüş bakın bakalım zerre nur var mı şu suratta. Dabbe dediğin insanlarla konuşacak ayetlere hakkıyla inanmadıklarını söyleyecek. Ne yapalım şimdi bu ayeti alalım da aslında konuşmadan kasıt insanı öldurmesidir mi diyelim. Siz de akit böyle huruf ehlini bidat ehlini verip saçmalamışsınız.
  • 4 Yıl Önce

Hasan

Koronaya dabbe diyenin kuran ve ayetlerden zerre anladgi yok. Çelakıl ve bu adam yahudi dönmesi bana göre. Lan ayette açık açık dabbe insanlarla konuşur diyor. Hatta hz aliye göre bir insan dabbe... malî bulut gibi adamlar eminim ki korona da hal diliyle konuşuyor diye ayeti tersyüz eder. Yemeyin şu yahudi uşaklarının laflarını. Siyonist üretimi virüsü Allah işi gibi göstermek gayeleri
  • 4 Yıl Önce

Memet

Koronaya dabbe diyen alemin gördüğü en büyük gerizekalıdır. Dabbe insanlarla konuşur diyor ayeti kerime...Allahın ayetlerine hakkıyla inanmadıklarını söyler diyor. Bu ayeti eğip bükmeye gerek yok. Yok ebcedmiste vs vs vs...Gerizekalı herif labaratuvar üretimi virüse dabbe diyerek günaha giriyor sizde bu din yoksunu adamı buraya tasiyorsinuz
  • 4 Yıl Önce

ReceP

KUR-AN'DA HERŞEY VAR DA SEN NE HADLE BUNA YELTENİYORSUN.? MÜFESSİR DEĞİLSİN EBCED ÂLİMİ DEĞİLSİN HANGİ SIFATLA BU AÇIKLAMALARI YAPIYORSUN.??? SEN KİMSİN YAA KİMSİN. BİR ÂLİMİN SÖZÜNÜ HIRSIZCASINA KENDİN SÖYLÜYORMUŞSUN GİBİ KULLANMAK ADAMLIĞA SIĞAR MI.??? DESENE BU SÖZ FALANCA ÂLİM ZATA AİTTİR. ÇIKMIŞ EBCEDDEN BAHSEDİYOR. HADİ ORDAN KOPYACI.!!!
  • 4 Yıl Önce

Edy

Böyle bir şey vardı da şimdimi haberiniz oldu. Geçmiş zaman alimcikleri ebced hesabı ile çook kıyamet tarihini hesapladılar. Hepside yanıldı. Ebced hesabı zırvaya kılıf uydurmaktır. Kabala kökenleri vardır. İslam orjinli değildir.
  • 4 Yıl Önce

Ilhami

Aynen arkadas. Maalesef turkiye de bir cemaatin hurafeler konusunda imtiyazi var. Islam da olmayan seyleri ilim diye pazraliyrlar, ve alicilari bir hayli fazla.

ptr34

sayın editör,dinle zerrece ilgisi olmayan bu boş muhabbetleri .. okuyalım diye takip etmiyoruz bu siteyi,
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23