• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Profesör Nesrin Özören yerli koronavirüs ilacı için tarih verdi

Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Özören, koronavirüse karşı ilacın dört ay içinde hazır olacağını ancak aşının bir yıl sürebileceğini söyledi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakikat

Kurumlarin içindeki fetöcü şerefsizlere dikkat. .bu tür süreçte hantal davranan şerefsizler fetöcü olduğundan Emin olun. .istihbarat durmamalı hastan. laboratuar vs içinde fetöcü leri tespit etmeli ve kodese tıkmalı. .
  • 6 Yıl Önce

diyarbakırlı

Evet sayın hocam ifade ettiğiniz gibi üniversitelerimizin GENOM merkezleri var ama nedense burada çalışan araştırmacı öğretim elemanlarından çıt yok sanki. Ancak teşvik, makale, ünvan dertlerindeler sanki sonra da evdekal çağrılarına uyarak evde mi oturmaktalar acaba. Bu konuda ilgili üniversite rektörlükleri ve hatta YÖK Başkanlığının gerekli ikaz ve uyarılarının faydalı olacağını düşünüyorum.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23