• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dört kişi tarafından kaçırılmıştı! Genç kız 'Gönlüm sende' diyerek kurtulmuş

İzmir'in Ödemiş ilçesinden 6 gün önce 4 kişi tarafından otomobile bindirilerek kaçırılan genç kız, "Kırsal bir alanda tutulduğum evde kendisine gönüllü kaçtığımı belirteceğimi dememle beni serbest bırakmaya karar verdiler" dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

eser

peki komşusunun arabasın da ne işi var
  • 6 Yıl Önce

Metin

Türkiyede adalet medyaya göre çalışıyor.Kamuoyunun haberi varsa kısa sürede ağır ceza veriliyor,haberi yoksa denetimli serbestlikten salınıp yıllarca dava uzatılıyor.Bunun sebebi kanunlardan daha çok hakim savcılardır.16 yıldır çözülemeyen tek konu adalettir.
  • 6 Yıl Önce

mustafa

KİM OLURSA OLSUN ARABADAKİ BABAN VEYA ABİN DEĞİLSE BİNMEYECEKSİN KIZIM. GERİ KALANLAR SENİ GİDECEĞİN YERE GÖTÜRMEZ. KENDİ İSTEDİKLERİ DOĞRUĞA ÇIKARTIRLAR SENİ. BU HER BAYANA YADA ERKEĞE DERS OLSUN. HER ÖNÜNE GELENİN ARABASINA BİNMEYİN. BABAN,ANAN KARDEŞLERİN DIŞINDAKİLER ÖNÜNE GELENDİR. ELDİR. EEEEEEEE MALUM ŞARKIDA SÖYLEDİĞİ GİBİ. ELLER ELLER ELLER.
  • 6 Yıl Önce

Samet

Hukuk yine gugukluk yapmazsa bu adamlar uzun bir müddet cezadan kurtulamaz. Ama Türkiye'de adalet diye bir şey yok. 
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23