• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O kentimiz adeta 'küçük İran' haline geldi

Resmi verilere göre yaklaşık 5 bin, gayri resmi rakamlara göre ise 6 bine yaklaşık İran uyruklu mültecinin yaşadığı Denizli, Türkiye'nin "küçük İran'ı" haline geldi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sefa

Şuan Yaptığınız HABER Gerçekten Çok Tutuldu Sizleri Bu Başarınızdan Dolayı Tebrik Ediyorum, Bütün Sorunları Hallettiniz, Mültecilerin Sesini Duydunuz Helal Olsun Ancak Abartılı HABER Yapacağınıza Denizlide Engelli Bir İranlının Sesini Duyun Sıkıntılar Ve O Adamın Sıkıntılarını Duyun İçiniz Ağlar İçiniz Sözlerimi Necip Fazıl Sözleri İle Bitirmek İstiyorum Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı, Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı ... Saygılarımla.
  • 6 Yıl Önce

EKOLL

Almayın İranlıları ülkeye. Yol geçen hanı mı burası. Geri gönderin İranlıları.
  • 6 Yıl Önce

Hsn

Aşırı bir mülteci akını var ülkeye. İnşallah bir sorun olmaz, ileride. Türkiyenin kimliği değiştirilmek isteniyor sanki mülteci kimliği adı altında insanlar Türkiyeye yönlendiriliyor. Buna, bir dur demek gerekmez mi.
  • 6 Yıl Önce

Misafir

Antep ve Kilis neredeyse araplaştı. 
  • 6 Yıl Önce

ülkem

Yol geçen hanı benim canım ülkem Allah sonumuzu hayr etsin
  • 6 Yıl Önce

Ali Mehter

Birde iranlılar çıktı başımıza.Demokrasi yok diye bu sebep sayılamaz kalsınlar kalacakları yerde. Yarın birgünde kürt meselesi gibi iran meselesini çıkarırlar. baştan sokmayacaksın kardeşimmmmmm.
  • 6 Yıl Önce

başka yere gitselerya

bunların çoğu müslümanda değil..toplumun ahlakını bozuyorlar, ev kiralarını bunlar uçurdu..Suriyeli olsa millet hoplar anlamak zor..
  • 6 Yıl Önce

Selim

Ülkemiz adeta mülteci cenneti oldu.İpini koparan geliyor. 
  • 6 Yıl Önce

ELAZIĞLI

İRANDA DEMOKRASİ YOK,ŞERİAT VAR.ZORLANANLAR KAÇAMAĞI DEMO KRASİ YE KAÇIYORLAR.
  • 6 Yıl Önce

muhammed

iranda şeriat falan yok.iranda sadece parayı ve ekonomiyi elinde tutan zengin, zalim,sapkın ve sünni düşmanı bir yönetim ve destekçileri ile fakir bir halk var
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23