• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali İhsan Karahasanoğlu: Ahlaksızlar Başkan Şahin'in savunmasız ihracını alkışladı

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in kadın voleybol takımına ilişkin ifadeleri sebebi ile partisi MHP'den ihraç edilmesini değerlendiren Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "FETÖ'cü hainler için 'Efendim KHK'lılara savunma hakkı verin. Bu insanlara savunma hakkı verilmeden bunları memuriyetten nasıl atarsınız?' diyen ahlaksızlar, Başkan Şahin'in ifadesi bile alınmadan MHP'den ihracına 'MHP çok iyi yaptı. Yarım günün içinde adamı attılar.' yorumunu yaptı." dedi.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Türkiyem

MHP nin tükenişi ni. İzleyin
  • 6 Yıl Önce

Kahraman

Belli yerlere yaranmak için doğru görüşlerini açıklayan adamı hemen aldılar.Bıravo MHP.
  • 6 Yıl Önce

ibrahim

mhp gönül daşı olarak sayın ŞAHİN e yapılan reva değil Sn BAHÇELİ siz kimlere şirin gözükmek istiyorsun bizlerde sn Şahin le aynı dünya görüşündeyiz ama Şahin memleketi % 99 u mümin olduğunu düşünerek öyle açıklama yapmış olabilir orada hatalı çünki değiliz hatta 80 bile değiliz 60 belki
  • 6 Yıl Önce

Leventbay

Tam gerizekalıca . İş milletin şortunla ugrasmak .rezillk başkanda iyi olmuş dogru karar savunmasını almaya bile gerek yok
  • 6 Yıl Önce

Nihat tas

Isterse atmasın
  • 6 Yıl Önce

nadim hatipoğlu

BEN MÜSLÜMANIM DİYEN HER KES İNANCIM GEREĞİ ALLAHCC EMİR VE YASAKLARINA UYARIM DİYEN HER KES PEYGAMBERİN SÜNNETİNE UYARIM DİYEN BİR MÜSLÜMAN BU OLAY KARŞISINDA SUSARSA DİLSİZ ŞEYTANDAN FARKI KALMAZ İMANINI KONTROL ETMELİ BU KİM OLURSA OLSUN ALLAHCC EMİR VE YASAKLARINA AYKIRI BİR DURUM BEN MÜSLÜMANIM DİYEN BUNA HARAM DİYE BİLMELİ DİYEMEZSE İMANINI KONTROL ETMELİ AKSİ YOK BUNUN BU KIZLARIMIZI MEDENİ OLACAK DİYE BÖYLE TEŞHİR ETMEYE KİMSENİN HAKKI YOK HER KONUDA HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN OLAYA MÜDAHİL OLAN DİYANET NEDEN SESSİZ HARAMA HARAM DEMEK GÜNAHA GÜNAH DEMEK İLMİ VE UHREVİ ŞARTLARINI ORTAYA KOYARAK İNSANLARIN ZİHİNLERİNİ AÇARAK KIRMADAN DÖKMEDEN BUNUN İZAHINI YAPMAK SİZLERE DÜŞER.HER KES GÖREVİNİ YAPACAK YOKSA ALLAHCC HUZURUNDA SORUMLULUKTAN KURTULAMAZ.
  • 6 Yıl Önce

Günay

Geldi gene..... "Allaha emanet olun ya habiballah" .... Allah rasuluyle mi konusuyordun
  • 6 Yıl Önce

lütfi

Konuşan MHP"li,ihraç eden MHP.Sen kime ahlaksız diyorsun Ali Efendi.
  • 6 Yıl Önce

Yıldırım

Allah yardımcınız olsun inşallah doğru olanı söylemişti 9köyden kovuldu
  • 6 Yıl Önce

Hikmet

Başkan Şahin ne dediyse sonuna kadar haklıdır ve arkasındayız ihraç edenler Allah'tan değil bir avuç kemalistin tepkisinden korktu.
  • 6 Yıl Önce

Siyasi kavun

Laiklik siyasilerin hatta ak partide bile çoğunun dem ve damarlarına islemisken ve bir din haline gelmişken siz bu ülkede harama haram derseniz sizi harcarlar. Diyanet bile faize cevaz veriyor. Bu ülkeyi hala bir Osmanlı ve İslam ülkesi zanneden büyük resme dikkatlice baksın.
  • 6 Yıl Önce

Aslan akbey

Kadınlar hakkında neden hep erkekler konuşur diye cahiller. Biz kadınlar hakkinda değil dinimiz hakkinda konuşuyoruz. Kadınlar yada erkekler meselesi değil a benim güzel bacım. Müslümanın temsil ve görünüş m3selesi. Erkekler de kısacık daracık şortla çıksalar maçlara onlara da itiraz ediyoruz. Lâkin kadınlarımızın durumuna sizin daha çok itiraz etmeniz kazırken bir muttaki müslüman olarak ne yazık ki dinimizin haysiyeti namına sizler sustigunuz için bizler konuşuyoruz. Buyrun siz savunun islam hakikatlerini. Senin partinin mümin müslüman başkanı savunsun tesettürü. Bu adam çok mu meraklıydı tenkit etmeye. Tabiki de hayır. Lâkin haksızlığa karşı susan.. hadis-i serifindeki tehditi ilahiye mazhar olmamak için konuştu elbet. Sen de diyorsun ki kadınlar hakk8nda neden erkekler... küfür tek millet olmuş islam milletine savaş açmışken sen bu cumlelerinle avrupa feminizm silahiyla kuvvetimizi bölüp bizi zayıf düşürmek istermiş gibi haletin var. Ya bilerek yada bilmeyerek.
  • 6 Yıl Önce

celil yağmuroğlu

Bir Ülkücü olarak Birol yerden göke haklı ..
  • 6 Yıl Önce

enver

Kıyamet alameti...doğruyu, hakkı söyleyenler kınanacak, belediye başkanına yapılan tamda bu
  • 6 Yıl Önce

hülya

kadınlar hakkında neden hep erkekler konuşur?
  • 6 Yıl Önce

şenay doğan

birol şahinin allah katında makbul bir ameli vardı ki herhalde allah onu siyasetin karanlık çirkin ve pis dünyasından çekti aldı halktan bir avuç insan ve akit dışında da onu bağrına basan olmadı allaha emanet olun ya habiballah
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23