• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

79 ortakla kurulan Türkiye'nin ünlü bankası böyle iflas etti!

79 ortakla kurulan Türkiye'nin ünlü bankası böyle iflas etti!

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim Alkılıç

Faizcilik haram bir meslektir. Faizci, tefeci batmaz. Battiysa hile vardır.
  • 1 Yıl Önce

alex 34

Demirbank batmadı. Devlete güvendiği için mahvoldu. Bunu ben değil devrin merkez bankası başkanı gazi erçel demişti. satın alan ingiliz banka tröstü de katiyen yeni şube açmadı. Hatırlarım bir kaç sene önce Bayrampaşa'da şubesini aradık ama hiç bulamadık. Diğer bankaların şubeleri tonla varken onun ki nanay. İşte yabancı sermaye dedikleri şey buymuş dedirten bir anormallik.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Geçin bunları hepsi palavra asıl gerçek o günlerde demirbankın elinde tam tamına 5 milyar dolarlık devlet tahvili varken bilerek isteyerek batırılmasıdır gerisi laftan ibaret.
  • 1 Yıl Önce

ASYA

Halkçı Ecevit döneminde IMF den alınan 45 Milyar dolar borç bir gecede 7 banka sahibine peşkeş çekilmişti buna rağmen bu Bankalar batma ayağına Devlete kakalandı halkçılığın sonu ayakçılık oldu.
  • 1 Yıl Önce

Abdur rezzak

BETER OLSUNLAR..TEFECİLİGİN SONU BUDUR..TUM TEFECİLERİN SONU BOYLE OLSUN..
  • 1 Yıl Önce

gerilim

demirbank dönemin dsp li bakanı mehmet temizel ve ımf ile nasıl batırdığını araştır
  • 1 Yıl Önce

İzmirli

Ne olur İhlas finansı da haber yapın. 23 yıl oldu. Paramızı hâlâ alamadık. Enver ören öldü. Oğlu hiç ödemiyor.
  • 1 Yıl Önce

Kar zarar

Kar ederken iyi zarar ederken onlar zarar etti değil mi? Sen kemalist paşalardan paranı iste.

İbrahim Alkılıç

Oğlu paraların üstüne yattı maalesef.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23