• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pakistan savaşa dahil oldu! Savaş uçakları Yemen’i vurdu

Pakistan savaşa dahil oldu! Savaş uçakları Yemen’i vurdu

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa

Yahu husiler İsraile ciddi manada,ne zarar verdiler. Hiçbirşey atılan boş füze ve ihalar. Tarlalara düşüyor. Göstermelik
  • 1 Saat Önce

Süleyman

Müslüman Yemen i, ABD ve İsrail yıkamamıştı siz durun biz müslümalar olarak hallederiz dedik öyle mi? İslam kardeşliğini bir kenara bırakıp düşmanımın düşmanı dostumdur deseydik bari. Gerçete dostumuz İsrail mi yoksa?
  • 1 Saat Önce

Memo

İlk gazze için Türkiye Suudi Arabistan 1 tane gemi vursaydı. Suudilerin üzerinden husiler israili vurdu. Bizimkilerde tık yok. Suudiler dinsizcesine etkinlikler peşinde. Hızla câhiliyeye doğru. Açıkçası böyükler neler biliyor bilmiyorum ancak. Şu anda husilerin devre dışı kalması en çok israilin ve abd nin işine gelir.
  • 2 Saat Önce

Vay vay

Abd ve siyonistlere destek ...dunyanin en fakir ülkesi yemen yeni bir gazze olacak..
  • 2 Saat Önce

Pakistan'a helal olsun.

Cahilane yazmışsın. Mezhepçi gözlükle yazmışsın. Yemen topraklarının %70i Ehl-i Sünnet Müslümanların elinde. Yemen nüfusunun %70i Ehl-i Sünnet Müslümanlardır. Yemen'in pkk.sıdır Husiler. Çok sevdikleri İran'a tehcir edilmelidir Husiler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23