• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa ülkesi Baykar'la yaptıkları büyük anlaşmayı duyurdu: El sıkıştık en büyük güç olacağız

Avrupa ülkesi Baykar'la yaptıkları büyük anlaşmayı duyurdu: El sıkıştık en büyük güç olacağız

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hüseyin

onlardan dost olmaz Selcuk
  • 2 Ay Önce

Mesut Serin

Beyler kız alıp vermiyoruz! Efendimiz asv yaptığı gibi ticaret yapıyoruz. Teknoloji bizde, ortada üretim yapıyoruz.
  • 2 Ay Önce

mahmut

Bu gelişmeler olmazsa gelişmede biryere kadar.
  • 2 Ay Önce

Eren

Baylar o kadar da şuursuz değildir. Hele hele gecesini gündüzüne katarak ulaşılan bir teknoloji kimdeyse verilmez. Önemli olan yazılımdır. Yapamıyorsan başkasına bağımlı kalırsın burda bağımlı olan taraf italyadır. Üstelik Bsykar neden İtalyanlarla işbirliği yaptı? diye soranlar için Avrupa pazarına girmenin tek yolu bu tür ortaklıkla üretim yapmaktan geçiyor. Burda önemli olan teknoloji transferi yapmamaktır.
  • 2 Ay Önce

Metin koc.

Kendi yagimizda kavrulmanin neresi kötüydü.
  • 2 Ay Önce

Vatandaş

Sakın bunlara güvenmeyin her adımınızı düşünerek atın yarın bu teknoloji bize karşı kullanabilirler yedi düvelin yüz yıl önce anadoluda yaptıkları ihaneti unutmadık unutmayacağız
  • 2 Ay Önce

Ahmet

Aynen

hasel

Daha da ileriye gitme temennisiyle:Yaşasın,TÜRKİYE-İTALYA BİRLİKTELİĞİ.
  • 2 Ay Önce

Ramiz Durmaz

Birileri iktidara gelince Baykarı sorgulayacağız dedi ne çabuk unuttunuz adamlar işi garantiye alıyor Ukrayna'ya fabrika kurdu Ruslar bombaladı italyayı garanti görmüşler daha ne
  • 2 Ay Önce

Öztürk

TÜRKİYE-İTALYA-İSPANYA İMPARATORLUĞU KURULURSA ŞAŞIRMAYIN.
  • 2 Ay Önce

milli

yazmış şundan dost, şundan post olmaz diye, cehalet bukadar ileri. sen ticaretini yunanlada, almanlada amerikaylada tüm yabancı devletlerle yapıyor, nufusuna rızk elde ediyorsun. biraz zeka.....
  • 2 Ay Önce

Seyit onbasi

AKLINI KULLANIRSAN BİR ŞEY OLMAZ, SEN GİT O LAFLARI ÖZGÜR ÖZEL'E SÖYLE TÜRKİYE'Yİ İNGİLTERE'YE ŞİKAYET EDEN ÖZGÜR'E SÖYLE
  • 2 Ay Önce

asim keskin

Insanin fersaeti kapanirs aböyle oluyor demekki
  • 2 Ay Önce

Ben Murat

Ayı Derisi Post, Eski Düşman Dost Olmaz. Bu Ata sözünü UNUTMA!!! Birde Ayet Var Sen Onlara Tabi Olmadıkca Onlar Seni Asla Kabul Etmez.
  • 2 Ay Önce

Mustafa bey

Gelir gelmez kapatırım diyen bir muhalefet kafası varken.. BAYKAR ın Gerek İtalya da Gerekse de Azerbaycan da yeni yada yedek fabrikalar kurması zaten gerekiyordu. Piaggio yu da muhtemelen o sebeple satın aldılar.

Ferhat

Kardeşim,sen şapla şekeri karıştırıyorsun, tefsir okumadan mealden hüküm çıkarırsan böyle olur, ayette kastedilen ticaret veya sanayi konusu değil onların dinlerine,örf ve adetlerine meyletmemizi men ediyor. Uçağın,silahın veya makinanın dinle alakası yok. AB piyasasına girmekle Baykar daha güçlü hâle gelir. Tüm AB ülkelerine ihracat yapar. Bence sen aç biraz güvenilir tefsir oku, Mehmet Okuyanın uydurmasyon tefsiri hariç diğerleri genelde iyidir, şunu da bilki meal demek Kur'an demek değildir. Meal sadece meali yazanın kendi anladığı manayı yazmasıdır, bir mealde izah olmadığı için bir çok okuyan Kur'an'dan İslam'dan kopmaktadır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23