• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emekli korgeneral Erdoğan Karakuş'tan olay sözler: Esenboğa’daki sistemler devre dışı bırakıldı Mossad...

Emekli korgeneral Erdoğan Karakuş'tan olay sözler: Esenboğa’daki sistemler devre dışı bırakıldı Mossad...

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

vatardaş

İyi de bunu yeni söylemedi ki bir kaç yıl önce bir tartışma programında ağzından kaçırdı ve herkes canlı canlı görüp duydu :)
  • 2 Ay Önce

Kemal

Mossad bu kadar ölümlü faili meçhul cinayetler yaptı fakat bir tanesi ortaya çıkmadı mossad bu ülkede nasıl bu kadar serbest ve etkili çalışabiliyor. Ayrıca ASELSAN’da ölen mühendislerde Mossad’ın işi diyorum güvenlik güçleri intihar dedi dosya kapandı.
  • 2 Ay Önce

lko

Eylemi yapanlar İranlı olsa bile İranın içi Mossad kaynıyor bunu savaşta gördük hem Mossad her kurumun sivil toplum kurumlarının Dini yapıların Solun Mezheplerin içine sızıyor Yahudi çok akıllı oynuyor bizim saf solcular da Dinciler Dinciler diye Yahudinin hamursuzuna yağ çalıyor solcular uyanmadan Ülke toparlanmaz hep gol yeriz.
  • 2 Ay Önce

çehre

sıra sivas mağdurlarına geldi boş yere yatanlara devlet tazminat ödemeli ve serbest bırakılmalı
  • 2 Ay Önce

Mustafa AKDOĞAN

SİYONİST İSRAİL’İN YOK OLMA İHTİMÂLİ KUVVETLENİNCE <<KEMALİSTLERİN>> DİLİ ÇÖZÜLDÜ! KONJONTÜR, SİYONİZMİN ALEYHİNE, İRAN’IN LEHİNE DÖNÜNCE, SENELERDİR İRAN’I SUÇLAYAN KEMALİSTLER PANİKLEYEREK ÎTİRÂFLARA BAŞLADI: ŞİMDİYE KADAR NEREDE İDİNİZ??? NEDEN SUSTUNUZ? <<<DOKUNULMAZ ZANNEDİLEN>> SİYONİST İSRAİL’İN ARTIK ÇÖKECEĞİ ANLAŞILINCA TÜRKİYE’DE İŞLERİĞİ SUÇLARI ÎTİRÂF ETMEYE BAŞLADILAR! SENELERDİR UĞUR MUMCU'YU ÖLDÜRMEKTEN SUÇSUZ YERE HAPİS YATAN GARİBÂN İNSANLAR VAR AMA!!! NEDEN DAHA ÖNCE HABER VERMEDİNİZ? NEDEN O İNSANLARA BU SUÇLARIN İŞKENCE İLE ZORLA KABUL ETTİRİLMESİNE SES ÇIKARMADINIZ? HÂLEN O İNSANLAR 20 YILDAN FAZLA ZAMANDIR CEZÂEVLERİNDE YATIYOR. NEDEN GERÇEĞİ AÇIKLAMADINIZ? NEDEN 28 ŞUBAT'I DESTEKLEDİNİZ? KONJOKTÜR İSRAİL'İN ALEYHİNE İŞLEMEYE BAŞLAYINCI ŞİMDİ Mİ AKLINIZA GELDİ? MADEM ÖYLE İDİ NEDEN İRAN'I SUÇLADINIZ? MADEM İSRAİL MOSSAD AJANLARI CİNAYETİ İŞLEMİŞTİ, NEDEN SUÇSUZ İNSANLARA İŞKENCE İLE SUÇ KABÛL ETTİRDİNİZ? MÂDEM UĞUR MUMCU'YU İSRAİL'İN MOSSAD AJANLARI ÖLDÜRMÜŞ İDİ VE BUNU BİLİYORDUNUZ, NEDEN MAHKEMEDE AÇIKLAMADINIZ? DEMEK Kİ BİLDİĞİNİZ HÂLDE, SIRF İSLAM DÜŞMANI OLDUĞUNUZ İÇİN SUÇSUZ İNSANLARIN ÜZERİNE İŞKENCE İLE SUÇ ATTIRDINIZ. SUÇLAMALARIN YALAN OLDUĞUNU BİLE BİLE, BUNCA SENEDİR AÇIKLAMADINIZ. BU KADAR MI VİCDÂNDAN UZAKSINIZ? KEMALİSTLERİN AHLÂKI BUDUR! İŞTE KEMALİSTLİK BUDUR!!! Bu îtirâflardan sonra, SİYONİSTLER ve MOSSAD AJANLARI ile ilişkiye giren ve cinâyete göz yumanların hepsi tutuklanmalıdır!
  • 2 Ay Önce

Vasat

Güzel sorgulayıcı yorum.

CAN

ALAKASI YOK BUNU YAPANLAR TUTUKLANDILAR ZATEN BİR TANESİ KAYIP ABİSİ HALA İSRAİL DEMEKTE

ATATÜRKÇÜLER

KEMALİSTLERİN DİLİ ÇÖZÜLMÜŞ BİR DEFA BU OLAYI YAPANLAR YAKALANDILAR ŞUANDA İÇERDELER İKİNCİSİ BİR TANESİDE ANKARA SİNCANDA KAÇTI HEPSİDE İRANDA EĞİTİM ALDIKLARINI AÇIKLADILAR NEDENLERİNİ AÇIKLADILAR ÖYLE YA? ABİSİ DEMEKTEKİ HALA ARKASINDA İSRAİL SADECE UĞUR MUMCU ÖLDÜRÜLMEDİ AYNI YÖNTEMLE BİR ÇOK AYDIN İNSAN KATLEDİLDİ VE NASIL BUBİ TUZAKLI BOMBA KOYDUKLARINI EĞİTİMİ NERDE ALDIKLARINI AÇIKLAMAKTALAR...EEE? ABİSİ ABD VE İSRAİL KARŞITI OLABİLİR NORMAL AMA BU İŞİ YAPANLAR İRANDA EĞİTİM ALDIKLARINI VE NEDENLERİNİ AÇIKLADILAR BUKADAR...

resat,

ünüformayı çıkartınca,doğrucu davut oluyorlar ancak ,,,
  • 2 Ay Önce

1900’lerden 2000’lere aynı sohbetler

sistem sokakta kendine saldırıp ıssıran başıboş köpeği öldüren adamı hemen yakalayıp derhal içeri tıkarken; Özal’ı öldüreni, Mumcu’yu öldüreni, Bitlis’i öldüreni, Dink’i öldüreni, Hiram’ı öldüreni, Emeç’i öldüreni bulmada yetersiz kalıyor. geriye yıllar boyu bitmeyen heyecanlı tv sohbetleri ile idare etmek kalıyor.
  • 2 Ay Önce

Hamdi

ŞİMDİ HESAP SORULMALIDIR İNTİKAMI ALINMALIDIR MOSSAT BAŞKANI İNDİRİLSİN
  • 2 Ay Önce

Ayla pekvan

Bizler saf olduğumuz, bölündüğümüz sürece herkes silahı alıp ,sınırı geçip insan öldürür.
  • 2 Ay Önce

hasel

Sayın KARAKUŞUN söylemlerine inanırım.
  • 2 Ay Önce

okur

hepsinin ortak düşmani İslam. Bu millet tekrar müslüman olmasın dürüst olmasın adaletli olmasın haram yemesin komşusunu aç yatırmasın diye
  • 2 Ay Önce

Mustafa Kaya

KAMALİSTLER, CHP LİLER, ATATÜRKÇÜLER, SOLCULAR VE ÇAĞDÂŞÇILAR HEP MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNE ATTILAR.. BUNLAR MOSSAD AJANLARI SİVAS MADIMAK KATLİAMİNİDA BUNLAR YAPTIRMIŞLARDIR. BUNDAN EMİNİM. BİR KUŞ ÖLSE AYAGİMA TAŞ ÇARPSA BUNUN ARKASINDA İSRAİL MOSSAD VAR DERİM
  • 2 Ay Önce

Orhan

Paşa doğruları ifade etmiş. Sağ olsun.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23