• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Axios: Hamaney öldürüldü

Axios: Hamaney öldürüldü

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumum Murat'a

Elbetteki utanmıyorum! Hameney adam olsaydı Türkiye'nin coğrafyamızda huzuru ve barışı sağlamak adına uzattığı dostluk elini tutar şii yayılımcılığından vaz geçerdi! Sen bunun Azerbaycan, Suriye, Yemen konularındaki aşağılık tutumunu unutmuşa benziyorsun. Biz unutmadık. Şunu da belirteyim, İTrail ve Amerika bir leşmiş devletlerinin suikastına kurban gitmesini de istemezdim. Yesinler birbirlerini bile diyemiyorum, ucu yine bize dokunacak. ABD ve İTrailin istediği başka bir şerefsiz satılığı İran'ın başına getirecekler ki gelen aşağılık İTrail ve ABD'ye daha fazla çalışsın. Biz en kısa sürede içimizdeki vatan haini köpeklerden kurtulmanın yollarını bulmalıyız.
  • 1 Saat Önce

....

Bir hamaney gider bin hamaney sırada bekliyor
  • 2 Saat Önce

Düşünceli

İran Fitne Devleti. Yıllarca müslüman kanı döken bir Fesat devlet. Ama bu süreçte İran'ın İsrail'i bitirmesini yok edip paramparça etmesini istiyorum. Bu savaşta İran'ın başarılı olması için dua ediyorum.
  • 2 Saat Önce

İsrail hakediyor

İsrail bir gün gelecel yine romalıların yaptığı gibi dardağın olacak.Kim yapar bilinmez ama şimdiden İsrail fazlası ile hakediyor. İlahi adalet yerini bulur
  • 1 Ay Önce

Meh

Kardeşler kör ile yatağa giren şaşı kalkar. İran yıllarca israilin maşası oldu
  • 1 Ay Önce

Vatandaş

İnanmıyorum.
  • 1 Ay Önce

Murat

Yıllarca Hamaneyi, İsrail ve ABD ile müttefik diye Müslümanlar arasında fitne yayanlar biraz olsun utanıyor mudur acaba???
  • 1 Ay Önce

Kul

İsraile bomba atan tek ülke iran.elinden geldiğince

Ortunç

Siyonzm, İran'ı kontrollü düşman olarak ortadoğu da islam ülkelerine Şii yayılımı ve iç huzursuzluklarla ülker bölme/zayıflatna için kullandı/gözyumdu. Bugün Irak, Yemen, Sudan, Suriye, Lübnan vb gibi bir çoğu İran'ın vekil güçleri yüzğnden birliğini sağlayamıyor. İran İslam coprafyasına çok zarar verdi ama bu İsrail ABD saldırısını meşru kılmaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23