• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Ruhsal ve bedensel arınma-detoks ile sağlıklı ve kaliteli yaşamak!!!

20 Aralık 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Hastalıklarla beraber çözümsüzlüğün arttığı günümüzde, kıymetli insanımıza sağlıklı ve huzurlu bir hayatın yollarını göstermeye devam ediyoruz. Hayatımızla ortadayız; Son on yılda 1000’den fazla canlı yayın ile toplumumuza ilmimizin zekâtını vermeyi Rabbim bize nasip etti!

Şu anda çakmalarımızla başkaları prim yapıyor..! Yıllardır anlattığımız kozmik beden temizliği, detoks, ruhsal bedensel arınma, günümüzde zaruret oldu! Herkesin kalın barsaklarında problem oluştu, karaciğer ve safra kesesinin temizlenmesi gerektiğini anlatırken karşı çıkan doktor prof’lar bugün “Kalın barsaklar ikinci beyin, temizlemek lâzım...” demeye başladı..!? Tabii, yarım hoca imandan; yarım doktor da candan..! Edermiş!!!

Neyseki biz tıp hekimi olamadık!!!

Biz 20 yıllık ABD’de doktora üstü yaptığımız çalışmalar Avrupa Birliği’nde Hollanda’da sağlık vakfı başkanlığımız ve enstitülerimizdeki geliştirdiğimiz ürünler, 15 ile yakında eski Sovyetler Birliği, Türk devletlerinde ve Azerbaycan’da yaptığımız çalışmalar yurtdışı birikimimizle, aldığımız eğitim ve sertifikalarla, tecrübelerimizle tatbik ettiğimiz uygulamalarla yaklaşık 30 yıldır bu işi anlata anlata Türkiye’de tamamlayıcı tıp yönetmeliğinin çıkmasına kadar getirebildik!!!

Medyatik doktorlar ve diğer uzmanlarsa bizim attığımız taşı çıkarmaya çalışıyor ve nitekim canlı yayında bile bizim bir önceki programdaki taklitlerimizi yaparken eksik formüllerle mahcup olduklarını üzülerek görüyoruz!

Zira sair zamanlarda sağlık bakanlığı yetkililerine çağrı yapmıştık, aynı hasta grubunun bir kısmını siz tedavi etmeye çalışın, bir kısmı da bizim programımız dahilinde olsun. Ama bu açık tekliflerimize hiçbir zaman cevap gelmedi..!?

Kanser, insanımızı ilâç tröstlerinin, dev holdinglerin esaretinden kurtarmak milli ve vicdani bir hareket değil midir?!

Dünya uyandı, darısı başımıza..!

Mart, nisan, mayıs, haziran gibi ilkbahar ayları ile eylül, ekim, kasım, aralık aylarında sonbaharda yapılan gökteki kameri ayın günlerine göre aydınlık dolunayda 8-15, karanlık dolunayda 23-30 günleri arasında ayın çekim kuvveti Med-Cezir’den faydalanılarak uygulanan, bedenden suların itildiği günlerde yapılan detoksun Akdeniz’de, Marsilya’da, Poti’de, Soçi’de dünyanın pek çok yerinde yaygın olarak yapılması güzel fakat yanlış günlerde yapıldığından şifa yerine cefa veriyor..!

Başta Avrupa Birliği ülkeleri olmakla, İskandinav ülkeleri gibi farkındalığı olan ülkeler, Amerika, Kanada, Japonya, Çin, Kuzey Sibirya, Ukrayna, Güney Arabistan’a kadar pek çok ülkeden yaklaşık 200.000 kişi, yedi günlük bu kamplarımızdan 10 yaş gençleşmiş gibi, yepyeni bir bakışla mutlu ve huzurlu olarak memleketlerine döndüler!

En büyük üzüntümüz bu 200.000 kişinin sadece yüzde 15’inin Türkiye’den olması..! Türkiye’de istatistik raporuna göre 100 kişinin 98’i ilaç kullanıyor!

2020 bütçesinin yaklaşık 280 milyar TL’si sağlığa, ikinci sırada da eğitime ayrılmış durumda!!!

Bu pay güzel gibi görünse de diğer taraftan bakıldığında insanımızın ne kadar sağlıksız olduğunu da göstermektedir..?

Kanaatimiz odur ki yedi yıldızlı şehir hastaneleri yanında hastalık sebeplerinin ortaya çıkarılıp koruyucu hekimliğin ön planda tutulması ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği ve va’dettiği araştırma tıp fakülteleri hayata geçirilip, hastalıkların sebeplerinin araştırılması en büyük dileğimizdir!

İnanç yapımızdaki arınma

Bu uygulamaların bir de mistik boyutu var. Efendimiz üç günlük oruçlarla, dolunayın 14’ü olan kandil günlerinin önünde ve sonunda 13’ü ve 15’inde de oruçla aç kalınması tavsiye edilmiştir!

Bütün mistik inançlarda, Hristiyanlıkta ve Yahudilikte de 13, 14, 15 oruçlarının olduğunu biliyoruz. Dolunay günlerinde insan bedeni çok gergin olduğu için çok ve sulu gıdalar yememeli, strese girmemeliyiz. Toplantılar yapmamalıyız, büyük kararlar vermemeliyiz, sakin günler geçirmeliyiz. Bu sakinliği ve huzuru yakalamak için açlık-oruç önerilmiştir.

Karanlık dolunayla 21 Aralık Cumartesi günü başlayacak, 61.’sini gerçekleştireceğimiz “Bedensel ve Ruhsal Arınma Detoks” kampımızda dünyanın dört bir yanından gelecek misafirlerimizle olacağız. Detoks programını evlerinde uygulayacaklara da mutlaka probiyotik desteği kullanmalarını öneriyoruz. Lavman yapıldığında barsaklardaki faydalı bakteriler de azaldığından mutlaka prebiyotik ve probiyotik ve besin destek ürünleri kullanmak gerek. Bedenimiz için hayati önemde olan 12 aminoasiti içeren alfa alfa-yonca, spirulina-yosun, çörekotu, papatya, zeytin yaprağı, zencefil gibi destekleyici bitkileri ve mümkünse tablet-ekstraktları kullanılarak faydalı bakteriler artırılabilir. Böylece barsak hareketliliği, sindirim ve bağışıklığımız güçlenecektir.

Kamplarımızda güne uzman eğitmenlerimiz eşliğinde sabah sporu ve egzersizleriyle başlıyoruz. Uzman doktorlarımız ve ekibimiz nezdinde uygulanan lavman ve diğer uygulamalarımızla beş yıldızlı termal kür otelimizin uzman gıda mühendisi, diyetisyenler ve tıp doktorlarının kontrolünde özel alkali yemeklerle, 21 çeşit sebze, meyve suları, özel bitki çaylarıyla mutfak kültürümüzü yeniliyoruz. Hayata bakışımızı güzelleştirecek bilinçlendirme konferanslarıyla her gece misafirlerimize ışık olmaya çalışıyoruz.

Hepinizi kozmik beden temizliği-detoks-ruhsal bedensel arınma kampımıza davet ediyor gelemeyenlere de mutlaka evlerinde yapmalarını tavsiye ediyoruz!

Besin destek ürünleri talep etmeleri halinde; yanında evde beden temizliği yapmak isteyenlere yedi günlük lavman setimiz, detoks broşürümüz, detoksla ilgili kozmik yaşam dergimiz Allah’ın ilk emri oku okut, dinle dinlet beşincisi olma hükmüne sebep olmak için ücretsiz olarak gönderilecektir!

Sağlıklı yaş almak bir sanattır!

Allah cc’nin verdiği ömrü uzatamasak da kaliteli yaş almak mümkündür!!!

 WhatsApp İhbar Hattı

530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CEVDETT

REKLAMLARI İZLEDİNİZ.................

selim

gerçekten de bir çayla, ufak gayretlerle yenilenmeyi beklememek lazım. yediğimizden içtiğimizden spora, kürlere kadar detoksla bir hafta bakıma girip daha huzurlu olmak harika, tecrübeyle sabit. bu konseptle toplumu aydınlattığınız için teşekkürler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23