• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Adriyatik’ten Çin Seddi’ne yeniden diriliş!

23 Ekim 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Orta Asya Altay-Tanrı dağlarından Orta Asya bozkırları Fergana Vadisi’nden geçip Tanrı Dağları’nı delerek, Dede Korkut hikâyelerine konu olmuş bozkurtun önderliğinde Kamçatka’nın buz ormanlarından bir gün ren geyiklerinin üzerinden çıkıp ışığıyla insanları aydınlatmak üzere dünyaya açılmışız!  İlahi kudretin emrinde batıya doğru gelen ve bugün bize Anadolu’yu vatan yapan atalarımız Türkler! 

Peki bu tarihten önce biz neredeydik? 

Tarihe hani şartlarda dahil olduk? 

Göktürkler, Hunlar, Büyük Selçuklular, Anadolu Selçukluları, Osmanlılar ve Türkiye cumhuriyeti devleti..!

 BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR!?

 Kuzey’de İsveç, Norveç, Finlandiya ve Kafkas’ların üzerinden Urallar’ı aşarak bugün Atilla’nın torunları olarak Macaristan ovalarına ve Almanya’ya kadar inmişiz! Güneyden de Ogur Türkleri şimdiki Bulgaristan olan Bulgarya ve Romanya olmak üzere, Oğuz  Türkleri Hazar’ın kuzeyinden Anadolu’ya, Hazar’ın güneyinden bugünkü İran, Irak, Suriye, Ürdün ve Mısır’a kadar ilerlemişlerdir.

 Büyük stratejist Türkler!

Göktürk veziri Tonyukuk, Göktürkler’in Çin’e esir olduğu yıllarda, Çin’de savaş stratejilerindeki “iç düşmanla dış düşmanın birleşmesine mâni olmak” prensibini uygulamıştır! Bugünse ceddimiz Tonyukuk-Bilge Kağan Abideleri’nden başka son 200 yıllık Türk tarihinde İslam’ın “Eş’ari mantığın Mâturidî anlayışı hakimiyeti ile”  araştırmalar durdurulmuş! teslimiyetçi bir “siyasi İslamcı” anlayışla Türkçe yazılmış hiçbir eser kalmamış ve tarih de olumsuzluklar dün tekerrür etmiş bugün de ibret alınmadığı için tekerrür etmektedir..!

 TÜRK DÜNYASI BİRLİKLERİ!

 Başkanlık sistemiyle yeniden yapılanmaya gittiğimiz günlerde, mutlaka “Türk Dünyası Bakanlığı” kurularak işlevi genişletilmelidir! Geçen yazılarımızda belirttiğimiz gibi, bizi 50 yıldır peşinden koşturdukları Avrupa Birliği yerine, Turan Ekonomik İş Birliği acilen hayata geçirilmelidir!” Turan Ordusu, Turan Spor Birliği, Turan Dil Birliği ve Turan Kültür Birliği’yle “Turan Tek Vatan! Dilde, fikirde, işte birlik!”şuuru oluşturulmalıdır!

 Bu birliğin ikinci aşaması İslam ülkeleri ile Aynı şuurda birliktelik sağlanarak olan aynı Türk İslam birliği acilen oluşturulup açıklanmalı ve hayata geçirilmelidir!!?

Allah’ı, Peygamberi’i, kıblesi, kültürü, dili ve inancı bir olanlar bir araya getirilerek, Adriyatik’ten Çin Seddi’ne bir diriliş sağlanmalıdır! “Merhaba” diyerek Adriyatik’ten Çin Seddi’ne gidenlerin, “selâmün aleyküm” diyerek de gönüldaşlık edebileceği Gerçek Müslüman ülkelerle “Türk-İslâm Birliği”nin gücüyle, hakiki inanan ve batının kuklası olmayan devletlerle acilen iş birliğine geçilmelidir! her zaman tehlike olan hasta ruhlulara ve Kuzeyimizde yıllardır Türk Dünyası’na zulmeden Rusya ve haçlı ruhuna set çekilmelidir!

DOMUZDAN POST, RUS’TAN VE 

GAVURDAN DOST OLMAZ!

2023 hedeflerinde öncelikli olarak;

Adı Türk ama kendi gayri Türk, dini müslim ama kendi gayri müslim olanlar, yıllarca ekmeğimize ortak ettiğimiz Rum, Ermeni ve Yahudi asıllılar, kilit noktaları ele geçirip, vefalarını göstermişlerdir!!?

Osmanlı’nın son dönemlerindeki acı günleri yaşatanlar da hep bu azınlıklar olmuştur.. Halen de tarihten ders alınmadığı için zalimliklerini içimizdekilerle ve dışımızdakilerle birlikte birleşerek sürdürmektedirler!

 ‘GAYRİ’ UNSURLAR AYIKLANMALI!

 Yıllarca yazılıp söylenmesine rağmen, ellerindeki medya gücüyle hain kimliklerini perdelemişlerdir! Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık sistemiyle soyadı kanunu çıkarılmış ve bu gayri Türk-gayri müslimler ifşa olmuştur! Büyük çoğunluğu, Türkiye’yi terk etmiş veya efendilerine kölelik yapmak için yetiştirdiği ucuz insanlara ‘yamaklarına’ görevlerini devrederek, fitne merkezi ‘karanlık batı’ ya doğru kaçmışlardır!

 Cumhurbaşkanlığı forsunda 16 olarak görünsek de dünyada Türkler liderliğinde kurulmuş bilinen 24 Türk devleti vardır! Yıllar önce “Türkler” olmadan bir tarih yazılamazdı!!?

İslâm medeniyeti Muhammed as’ın doğumunu esas tutan bir tarih anlayışını İngilizler yok etmiş, içimizdeki devşirme ve dönmelerin eliyle kendi ‘yanlı’ tarihlerine bizi de inandırmışlardır!

 BU MİLLET TANRI DAĞLARI’NI AŞMIŞ, BU SORUNLARI DA AŞACAKTIR!

 Tonyukuk’tan Bilge Kağan’a, Alparslan’dan Osman Gazi’ye, Abdülhamid’den gürbüz bir Cumhuriyet’i bize emanet tüm kahramanları minnetle anarız, 

Bayrağı taşıyacağız!

Türk-İslam Birliği’ne sahip çıkacak liyakâtli, bir türlü hakikate dönemeyen gayri Türk ve müslimlerin eliyle değil;

gerçek Türk ve müslümanların eliyle kıyamete kadar bu bayrak taşınacaktır!!?

Bundan kimsenin kuşkusu olmasın!

Kâfirler istemese de Allah cc nurunu bu necip milletin torunlarının eliyle tamamlayacaktır!

Vesselam.

 WhatsApp İhbar Hattı

530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayel

Ülkede birlik yok ne türk birligi,turkün turkten basja dusmanı yoktur

Sadık

35 milyon kronik hasta, 15 milyon engelliyle mi yeniden diriliş olacak? Dahası var!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23