• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

FETÖ’nün kalbi Mustafa Özcan, onun da müridi Adil Öksüz’dür!!!

19 Haziran 2018
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Yıllar öncesinden vermiş olduğum ifadelerde, FETÖ içersinde dahi hiç kimse tarafından sevilmeyen, en sinsi en tilki ve en hain olan, FETO’ya dahi kazık atabilecek kadar mal varlıklarını ve yönetimi kendinde toplayan en önemli isim, Mustafa Özcan’dır. 

FETO bundan kurtulamayacağını anlayınca, hiç olmazsa kontrolün bir kısmını elde tutmak üzere Mustafa Özcan’ı, bütün işlerin içerisinde söz sahibi olarak kabullenmek mecburiyetinde kalmıştı. Tek bir hisse sahibi bile olmayan kişileri Bank Asya’da imtiyazlı ortak yapan Özcan’ın, 122 kişilik hayalet listeyi belirleyip, her birine Kod Adı verildiği, FETO tarafından verilen bu hayalet listeyle, Bank Asya’yı tek başına kontrol eden Özcan’dır. 

TMSF’nin Bank Asya’ya el koymasından sonra isimleri belirlenemeyen, 122 hayalet ortak ile ilgili araştırmalar sürüyor veyahut ta açıklanamıyor. TMSF bankanın yapısı ile ilgili muhatap aramaya devam ediyor. Hayalet Ortaklar ile ilgili yeni bir bilgiye ulaşıldı. Dört ay önce paralel yapının, Türkiye›deki bir numarası ve imamı olduğu ortaya çıkan Mustafa Özcan’ın, Naci Tosun’dan önce, Kaynak Holding’in de yönetim kurulu başkanı olduğu belirlendi. Bütün batık krediler, FETO’nun talimatıyla kurye olarak Mustafa Özcan tarafından paralel yapının içerisinde, bu talimatlara uygun şirketlere Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika’daki şirketlerde kullanılmak üzere aktarıldığı ve bu hayalet yapının ortaklarının bile FETO tarafından verilen emirleri, Bank Asya’ya tebliğ ettiği ve bunlara kod isimler verdiği açığa çıkarıldı.

Mustafa Özcan, Adil Öksüz’den 100 kat daha örgütün kilidi olan ve hainin en önde gidenidir. 

Mustafa Özcan 360 milyon Bank Asya hissesi içinde, sadece 1 hissesi olan kişileri imtiyaz sahibi yaptığı, böylelikle bankanın tüm yönetimini belirleyerek, her hareketi FETÖ’nün kontrol etmesine imkân tanıyan bankanın, karmaşık yapısını bilen tek kişidir. Özcan, paraları hayalet isimler aracılığıyla bankaya taşıdığı ve bu paraları örgütün şirketleri tarafından batık kredi olarak hortumlandığı açıktır. 

Aynı zamanda Mustafa Özcan’ın bilgisi olmadan, Bank Asya’ya 1 kuruş girip çıkmadığı öğrenildi. 

Tüm kredi ve giriş çıkışlarının sorulduğu tek adam olan Özcan, Bank Asya’daki 2.1 milyarlık batık kredilerden de bizzat sorumlu olduğu tespit edildi. Özcan son dönemlerde yurt dışına Orta Asya ve Brüksel’e gitmesi, değişik yollardan FETÖ’ye ulaşması ve FETÖ ile dahi Pensilvanya da gizli görüştüğü, kimse tarafından takip edilemedi ve ortaya çıkarılamadı.

Bir dönem Kartal merkez vaizi olan Mustafa Özcan, Kütahya Tavşanlı’lıdır. Kartal Merkez Vaizi iken, 10 yıl Hava Kuvvetleri imamlığı, 20 yıl Balkanlar imamı olarak faaliyet gösterdi. Özcan 2002 yılından 2006 yılına kadar Kaynak Holding›in yönetim kurulu başkanlığını da yapmıştı. FETÖ’nün kurye olarak birebir görüştüğü 7 büyük hayalet imamından birincisidir. Dragos Sahil yolunda bir villayı ofis olarak senelerce kullandığı, görüşmelerini ve toplantılarını burada yaptığını, kesin olarak bildirmiştim. 

Adil Öksüz’ün değil, esas Mustafa Özcan’ın peşine düşünmeli ve çorap söküğü gibi FETÖ’nün bütün gizli şifreleri, kodları, rezillikleri ve bütün mal varlıklarını ortaya çıkarmak ancak bu şekilde mümkün olabilir. Değilse bu tilki hain ortada dolaştığı müddetçe, bu örgütün çökme ihtimali mümkün görünmüyor.

Oğlu Enes Özcan da İstanbul Üsküdar’da, geçen yıl yapılan operasyonda yakalanarak, tutuklandı. Daha öncede belirttiğimiz gibi, örgütün en önemli taktiği aile boyu suç örgütü olarak yetiştirilmiş olmak, tıpkı Cizvit örgütü gibi, anne, baba, kardeşler ve yakın akrabalar FETÖ’ye çalışarak hedefe yürümeyi gaye edinmişlerdir. 

Örgüt üyelerinin hepsi, ilk günden itibaren evlilikleri, doğan çocukların isimleri, hangi konuda eğitim alacakları, IQ’leri dahi tespit edilerek yönlendirilip, örgütün görevli belletmenleri nezaretinde eğitilecek şekilde zimmetlenir ve kesintisiz takibatı yapılır.

Geçen hafta İzmir’e savcı ve emniyetteki arkadaşlarımı ziyarete gittim, FETÖ mücadelesi hakkında neler yapılabileceğini konuştuk. Seçim öncesi siyasi liderler, gazeteciler, sendikacılar ve STK mensuplarına karşı, bir takım suikast girişimleri olma ihtimaline binaen ciddi tedbirlerin alınması, seçim atmosferine güvenle gidilebilmesi üzerinde durduk.

KAOS çıkarmak için FETÖ’nün her türlü fırsatı değerlendirmek isteyebileceğini, göz önünde bulundurmak gerektiğini konuştuk. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23