• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

FETÖ Evangalistlerin Türkiye şubesidir

15 Ağustos 2018
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Günlerdir ekranlarda konuşulan Evanjelizm gerçek bir safsata ve tam bir yobazlık, Hıristiyanlık, Yahudilik, Masonluk, Siyonizm ve Müslüman kesiminin yobazlarının, papaz Brunson’ın ve Adnan Oktar’ın planlı bir şekilde ortaya atılarak, Türkiye’de bambaşka bir kaos ortamı oluşturmak için adeta bir altyapı hazırlanmaktadır.

Bir biriyle kesişen papaz Brunson ve Adnan Oktar meselesi, FETÖ olayıyla birleştirilerek, uluslararası bir boyuta taşınarak, Türkiye’de ekonomik bir kriz oluşturuldu. 

340 milyon ABD nüfusunun, 110 milyonu Evangalist inancın mensuplarıdır. Hızla büyüyen Evanjelizm inancı, Türkiye’de de pek çok kesimin tartıştığı ve önceden beri bilinen, fakat geniş halk kitleleri tarafından çok önemsenmeyen marjinal bir meseledir. Kıyamete yakın Hz. İsa’nın yeryüzüne tekrar inmesi ve Mehdi’ye tabi olarak yeryüzünde 1000 yıl kadar adalet ve sulh’un ve İslamiyet’in hakimiyeti olarak bilinir.

Evanjalizimde ise: Kötülüğün ve zulmün artmasıyla Kıyamet Savaşları denilen Armegeddon olarak, Tanrı’yı kıyamete zorlamak ve kıyametinin kopmasına yardım etmek, Hz. İsa’nın gelerek yer yüzünde Yahudi ve Hıristiyan hakimiyetini tesis etmesi olarak yorumlanmaktadır. 

Adeta yeryüzünü kana boyayarak İslam dünyasını ve Ortadoğu’yu paramparça etme maksadına razı etmek için, Hıristiyanlığın ve Yahudiliğin üstün ırk ve insanlar topluluğu olarak, buna hakkı varmış gibi insanlığı buna razı etmeye yönelik, uydurma bir felsefeyi dayatmaktadır.

Aslı astarı çok zayıf hadislere ve işaretlere dayandırmaya çalışan tartışmalar yapılmaktadır. İnsanların bu kadar zulüm ve katliamlar içerisinde, kurtuluş yolları, hakkaniyet ve adalet aradığı bir bunalım döneminde, bu boş işlerle meşgul edilmesi, birtakım fantezi programlarla kafaların karıştırılması, yine oyun içinde bir oyundur. Ekmekleri ağzından alınan, çoluk çocuğu yurt ve yuvaları gasp edilen, kanlı zulüm Ortadoğu ve İslam dünyasının, özellikle bu senaryoya ve tiyatroya razı olmalarına ikna etmek için yapılmış, yazılmış bir kurgu gibi herkes buna adapte olmak üzere, programlar anlatılarak razı edilmeye çalışılmaktadır. 

Gaybı Allah’tan başka kimse bilmez, kıyametin ne zaman olacağını da, nasıl olacağını da Peygamberler dahi bilemez. (MUGAYYEBAT-I HAMSE) 5 bilinmeyenlerden birisi, kıyametin ne zaman kopacağıdır. Buna göre hâlâ daha kıyametin kopma safhalarını, nasıl kopacağını, hangi sebeplerle kopacağı hususunda, yüzlerce tartışma programları ile toplum boş işlerle meşgul edilmektedir. Adeta cambaza bak denilerek, Filistin, Kıbrıs, Suriye ve Irak meseleleri, Türkiye’nin dize getirilmesi olaylarının üstünü örtmek için suni gündem meydana getirilmektedir.

İşte FETÖ’nün ve ABD’nin ortak noktası, ABD’nin doymak bilmeyen hırs ve zalimliği, dünyanın tek elden yönetilmesi, enerji, para kaynakları, iletişim ve ulaşım dünyadaki bütün boğazlarının kontrolünün kendinde olması hedefidir. 

FETÖ ise, kendisini Kainat imamı olarak mehdiliğin ve bütün Peygamberlerin üstünde bir konumda, haşa Allah’ın altında, bütün dinlerin tamamını harmanlayan bir Kainat imamı olma felsefesini, ABD ile birlikte tahakkuk ettirmek için bir ortaklık hayali ve dayanışması vardır. Bu iki çılgın ortak birbirlerine destek vererek, bu projelerini gerçekleştirme manasında sarmaş dolaş çalışmaktadırlar. İşte bu ABD ve FETÖ Evanjelizm’in ortak noktasıdır.

Bu sebeple bu hedefi tahakkuk ettirmek için ne ABD FETÖ’den vazgeçer, ne FETÖ ABD’den vazgeçer. Böyle bir çılgın projenin gerçekleştirilebilmesi için FETÖ Evangalistlerin Türkiye şubesidir diyebiliriz. Görüldüğü gibi Evanjelizm’in yaptığı bütün faaliyetleri, davranış felsefeleri aynıdır. FETÖ’nün kendi felsefesine göre bütün dinlerin aslı aynıdır, ayrı ayrı dinlerin mensuplarının olmasına gerek yoktur. Yahudilik, Hıristiyanlık, Müslümanlık, Budizm, Şintoizm, Hinduizm hepsi aynı kökten gelir ve bunların birbirine yakın olduğunu yıllar önce açıkça söylemiştir. En son Dinler Arası Diyalog görevini ifa ederken, İbrahimi dinler diyerek düşüncesini açıkça koymuştur. Yani bu dinleri harmanlayarak, ortaya yepyeni bir din anlayışı çıkarıp, kendisinin de Kainat İmamı olarak kendi kitabında yazdığı ve kendi unvanı olarak belirttiği (KUTBUL AKTAP demiştir) bu yeni dinin, en son ve yetkili temsilcisi olduğunu bütün dünya ve din mensupları tarafından da, kabul edilmesi iddiasındadır.

Yozlaştırdığı hususlar çok önemlidir: İki metre bez parçası (yani bayrak) için ölmeye değmez bayrak kutsal değildir. Başörtüsü teferruattır, bir semboldür, bir kutsiyeti yoktur. Vatan kutsal değildir, bir toprak parçasıdır, uğrunda ölmeye değmez. Lailahe İllallah Muhammeden Resullullah önemli değildir. Karşı tarafı kandırmak için şimdilik Muhammeden Resullullah denmese de olabilir. Cuma namazı ve vakit namazları kılınmayabilir. Müslüman isimleri yabancı ülkelerde dikkat çekmemesi için değiştirilebilir. Kilise ve Havralara gidip, ayinlere ve paskalya törenlerine katılınır ve bu gibi pek çok İslam’a aykırı fetvalar, Darül Harp diyerek uygulanmaktadır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23