• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Bu NATO yalanından ve ABD’nin sahtekârlığından artık kurtulmalıyız

07 Şubat 2018
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Türk ordusunun Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Silahlı Kuvvetlerimiz ve Özgür Suriye Ordusu’nun, terörden arındırdığı Burseya Dağı’ndaki sığınak ve menzillerde terör örgütü PYD’nin sığınaklarının Alman projesi, beton malzemesinin ise Fransız ürünü olduğu bütün dünyanın gözleri önünde, görsel medyaya yansıdı. 

Çok miktarda Amerikan, Alman, Rus yapımı ağır silahlar, tanksavarlar, omuzdan atılabilen roketatarlar, sayısız Captagon cesaret verici haplar bulundu. DAEŞ’e ait askeri noktalarda da çıkan Captagon, terör örgütleri tarafından militanlara savaşmaları için özellikle tavsiye ediliyor. 

Bombardımanlardan sonra sığınaklardan alınan beton örnekleri, ABD’nin Pentagon üssünde incelenerek, dayanıklılık testinden geçiriliyor. Şimdi Türk bombardımanlarında yeterli dayanıklılığı gösteremeyen bu sığınaklar, dehlizler ve kanallardaki betonlar daha da geliştirilerek, Afrin’e ve Münbiç’e doğru yeni yapılacak olan, menfezler, kanallar ve mahzenler, dayanıklı sığınaklar yapma projeleri ve betonlar üretiliyor. 

Bu açıkça ABD’nin bütün dünyanın gözü önünde, Türkiye’ye ihanetinin ve savaş ilanının belgesidir. NATO yalanının bütün ülkeler tarafından feshedilmiş ve geçersiz olduğunun da göstergesidir.

ABD tarafından daha önceki günlerde, açık açık uçaklarla atılan silah yardımları, PKK ve PYD’ye 5000 TIR silah nakli ve açıkça yapılan iş birliğine karşı, Beyaz Saray ve Pentagon yetkilileri, artık resmen Türkiye’ye karşı savaş açmış ve bunu bütün dünyaya ilan etmiştir.

Bir savaş suçlusu olarak ABD’nin yargılanması ve suç işlediğini, acilen BM tarafından toplanıp hesap sorulması, olağanüstü toplantıya çağrılması lazımdır. Şimdi bu kadar açık düşmanca hareket eden, artık bizim en hasım düşmanımız olan ABD’nin, hâlâ daha İncirlik Üssü’nde uçaklarının, silahlarının, askerlerinin bulunmuş olması, bizim ABD’nin başta İncirlik ve Türkiye’deki diğer üslerine karşı müdahalede bulunmamamız hakkını doğurmuştur. 

Toplum olarak, ileride bu silahlara karşı sessiz kaldığımız, bu 5000 TIR ve uçaklardan atılan silahları gördüğümüz halde sessiz kalıp, bugün en ağır silahlarla tanklarımızın bile vurulup 5 askerimizin, tankın içinde öldürülmesi gösteriyor ki; 

Bu ABD’nin silah nakli ile Türkiye’ye karşı hasmane ve düşmanca yapmış olduğu savaş ilanında, resmen geç kalınmıştır. 

Binlerce TIR silah, teröristlere nereden ve nasıl ulaşmıştır? 

Niçin sessiz kalınmıştır? 

Artık yapmamız gereken tek şey: Bu İncirlik Üssü’ndeki Amerikan askerlerine ve Amerika’nın NATO kapsamında güya yerleştirdiği silahlara ve uçaklara, acilen el konulması gerekmektedir. Savaş durumunda geç kalmak, açıkça düşmana davetiye çıkarmak gibidir. (Aç kurda karşı, korku veya sevgi göstermek, onun iştahını kabartır, cüretini arttırır.)

Türk Milleti; yarın İncirlik’ten kalkıp da bizi vuracak olan nükleer başlıklı silahlardan, uçaklardan ve bizim ülkemizdeki NATO Üssü’nden dolayı kaybedeceğimiz askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımızın ölümlerinden sorumlu tutulacaktır. Analar, babalar, evlatlar, bu İncirlik Üssü’ndeki, bizim bünyemizdeki hain NATO üssüne karşı, devletin geç kalmış olmasını asla affetmeyeceklerdir. 

Eğer ABD ve AB açıktan açığa bize harp ilan etmiş ve biz 2 yıldır Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı operasyonları ile Suriye içlerinde savaş halinde isek, Adana İncirlik Üssü’nde ve diğer NATO üstlerinde müdahil olmak oralardaki silahları, uçakları ve Amerikan askerlerini kıpırdayamaz halde esir almak bizim en doğal hakkımızdır

2017’deki Ankara, Berlin hattındaki kriz aşamasında, İncirlik Üssü’nde bulunan Almanya’nın 260’tan fazla askeri, 6 Tornado keşif jeti, 1 Airbas yakıt ikmal uçağı bulunmasına rağmen, Alman bakanlarının ve milletvekillerinin üssü ziyaret etmesine müsaade etmediğimiz ve Ürdün’e kovaladığımız gibi, Amerika’ya karşı da dik durup masaya vurarak kovalayabiliriz, kilitleyebiliriz ve kontrol altında tutacak şekilde esir alabiliriz.

Korkunun ecele faydası yoktur. 

Eğer savaş, erken davranmak, önleyici silah ve savaş stratejileri ile cevap vermek ise, bizim PKK’ya verilen uçaklar dolusu ve ağır silahlarla dolu 5000 TIR gönderilmesinde geç kaldığımız gibi, bu NATO üssü olarak bilinen, aslında düşmanımızın bizim ülkemizde yerleşip işgal ettiği yerleri bir an evvel ele geçirmek ve ABD’yi suçüstü bir pozisyondayken rehin almak gerekir. Burada da uluslararası hukuka göre çekinecek bir husus yoktur. 

BMGK haberdar edilerek, tedbiren düşmanımız olan bugünkü Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerin de bize karşı yapmış olduğu ihanetlerinden yola çıkarak, şuanda ülkemizi savunma amaçlı, PYD ve YPG’ye yapılan bu silah sevkiyatını bahane ederek, NATO üslerini durdurmalıyız ve milletimizi bu işlere karşı harekete geçirecek Kuvay-i Milliye hareketleri için haberdar etmeliyiz, hazırlamalıyız.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23