• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mahmud Sami
Mahmud Sami
TÜM YAZILARI

Terörün Elçileri!

02 Şubat 2018
A


Mahmud Sami İletişim:

Tarihin en yavşak mahlûk tipi Fetö üyesi profilidir. Lafa geldi mi, ondan dindarı, ahlaklısı, vatanseveri, alçakgönüllüsü, çalışkanı, dürüstü, cesuru, yiğidi yoktur. Ağzından sadece yalanın çıktığını ve her şeyinin takiye olduğunu ancak zamanla görürsünüz.

Dili vardır doğru söz söylemez.

Eli vardır, hak iş yapmaz.

Ayağı vardır, düz gitmez.

Omurgası vardır… Hayır, omurgası yoktur, omurgasızdır!

Vatanseverim derler, gerekirse ülkemde mahpusta yatar haktan vazgeçmeyiz derler, ama ilk fırsatta kaçarlar. Sığındıkları ülkeden kafalarını dahi çıkartamazlar. Zamanla bu yavşak profili dengesiz çıkış ve hareketlerinden anlamaya başlarsınız, gözlerinde bariz bir perde vardır. Omurgasız olduğundan kıçı başı ayrı oynar, rahat duramaz. Nedeni ise tasmasının başkasında olmasıdır.

İşte bu tipler nasıl oluyor da bürokraside önemli noktalara gelebiliyor. Nasıl oluyor da devletin unsurları bu teröristlere emanet edilebiliyor. İşte asıl çözmemiz gereken sorun bu! Bu sorun ile mücadele devam ederken, bürokrasiyi önümüzde ki 5 yılda baştan aşağıya tazelemek elzem.

Öztürk Yılmaz

Son zamanların en dengesiz siyasi ismi. Türkiye bu ismi Musul büyükelçiliği saldırısı sonrasında duydu. Saldırı sonrasında Türkiye’ye geldiği zaman terörist başı Gülen gazeteye bizzat Öztürk Yılmaz’ın şahsı için geçmiş olsun ilanı vermişti. 2015 seçimleri ile siyasete AK Parti üzerinden girmeye çalışsa da aradığını bulamayınca CHP’nin kapısına düşmüş ve burada vekil olmuştu.

Yeni CHP’de yer bulabilmeniz için muhakkak FETÖ ile bir şekilde ilişkiniz olması gerekiyor. Dolayısıyla Öztürk Yılmaz’ın CHP tarafından sahiplenilmesi zor olmadı.

Bugün ise kendisini anmamızın nedeni TV’lerde Afrin operasyonu hakkında söyledikleri. Ancak Yılmaz konuşmaya başlayınca, büyükelçilik saldırısında kendisi ile beraber olan özel harekâtçı Settar Yaşar’da bazı gerçekleri A Haber’den Kerim Ulak’a anlattı.

Meğer bizim magazin kahramanı, DEAŞ elçiliğe gelince Muhasebeci Kenan olmuş. Özel Harekât Polisinin anlattıklarından sonra bakkal dahi emanet edilmeyecek birinin Suriye gibi yüksek tansiyonlu yere nasıl büyükelçi olabildiği sorusunu akıllara getiriyor. Röportajda merak uyandıran iki nokta var. Birincisi, büyükelçinin saldırı öncesi ve sonrasında yaptığı şüpheli telefon konuşmaları. İkincisi ise, olay sonrasında Suriyeli yetkililerin devlete verilmek üzere teslim ettiği içinde önemli bilgilerin olduğu flash disklerin akıbeti.

Şimdi bu şahıs tutmuş, Afrin operasyonunda TSK ile birlikte sahada harekete eden ÖSO’ya hakaretler yağdırdığı gibi aynı zamanda terörist ilan ediyor. CHP sıralarından da farklı bir tepki gelmedi.

Ama ortada gerçekten şaşırtıcı bir durum var, CHP bir terör örgütü ile empati kuramıyor ve ortak hareket edemiyor.

Ama gene aynı CHP;

HDPKK ile kol kola girdi, Sur’da ki tetöritlere dahi arkadaşlar dedi.

YPG ve SDG’ye bile sahip çıktı savundu.

Artık CHP - FETÖ ilişkisinden bahsetmiyorum bile.

Ama gel gelelim bu CHP’nin, terörist olarak nitelendirdiği ÖSO ile bir türlü yıldızı barışmadı.

Neden mi?

Türkiye Suriye içerisinde operasyon yaparken, fiziki olarak hiçbir gruba ihtiyaç duyacak duymaz. Ancak ÖSO’nun, TSK’nın yanında olmasının nedeni siyasi. Bugün dahi Avrupa’da, Zeytin Dalı Operasyonunu bir işgal girişimi olarak göstermeye çabası var. Bu durumda ÖSO’nun TSK’nın yanında yer alması belki sahada çok fayda sağlamasa da, siyasi olarak net bir üstünlük sağlıyor. Bu birliktelik operasyonun amacını şeffaf bir şekilde ortaya koyarken, harekâtın bir işgal girişimi olmadığının da en büyük kanıtı oluyor.

Türkiye’de, batı güdümlü odakların ve tasmalı grupların Zeytin Dalı operasyonuna karşı içeride sürdürdüğü direnç devam ediyor.  Vampirlerin “savaşa hayır” yaygarası tutmayınca sahada ki siyasi avantajı Türkiye’nin elinden almaya çalışıyorlar.

Öztürk Yılmaz’a ekran notu

Tv programlarının en itici tipi olmaya aday olan CHP’li vekil, elini kaldırarak baskı unsuru oluşturmadan söze başlayamıyor, anlatamıyor, konuşamıyor. Ancak dikkat etmede fayda var, canlı yayında birine denk gelir, o eli alırlar, vekile teslim ederler!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23